EEVA naistekas

Pühapäev, 05. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Olay Regenerist näopesukreem

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei!

Täna teen ülevaate ühest oma viimase aja lemmik tootest, milleks on Olay Regenerist näopesukreem.
Toote tellisin jõuluaegsete alede ajal Feeluniquest umbes 5€ eest. Pakend on veidi oma välimust muutnud, aga see selleks.
Oley tooteid müüakse Eestis küll, aga antud pesukreemi pole ma millegi pärast näinud, vb kuskil suuremas kaubamajas on saada. Kui teie olete kuskil näinud, andke teada :)

Tegemist on vananevale nahale mõeldud tootega.
Kuna mu eelmine ja ühtlasi ka esimene näopesutoode kreemi näol sai otsa, teadsin kindlalt, et tahan jälle kreemtoodet, mitte geeli. Eelmine oli Avon PlanetSpa sarjast ja arvustusega saate tutvuda siin. image
Olay näopesukreem meeldib mulle veelgi rohkem! Miks? Lugege edasi ja saate teada :) image
image
Toode on väga kreemjas, lisaks on sellel väikesed koorivad osakesed sees. Kreem uhub näolt nii mustuse, meigi kui ka surnud naharakud, mis võiks veel parem olla! Ja seda kõike nahka kuivatamata. See viimane ongi põhjuseks, miks olen kreemtooteid kasutama hakanud, viimasel ajal hakkasid kõik geeltooted mu nahka kuivatama.
Tänu koorivatele osakestele on nahk alati nii pehme ja värske. Tavaliselt läks nahk mu ninalt üsna kiirelt karedaks ja koorijat üle 1-2 korra nädalas ju ei kasuta. Nüüd ninaga enam probleeme pole, koorivad osakesed on õrnad aga puhastavad hästi. image
Peale Olay Regenerist näopesukreemi kasutusele võtmist on mu naha seisukord tunduvalt paranenud. Nahk on sile ja pehme, lisaks ei teki kuivi alasid põskedele. Olen oma nahaga nüüd palju rohkem rahul kui varem. Minu jaoks lausa super toode!! Julgeksin seda iga kell uuesti osta!

image

Kas olete mõnd Olay toodet proovinud?


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Olay Regenerist näopesukreem