EEVA naistekas

Reede, 26. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Most Worn This Week #2

Postitas blogisse: In Search of Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Sellel nädalal on mul samuti kolm toodet, mis said igapäevasel kasutust näha. Tegu on Etude House põsepunaga ning L'Oréali sära andva peitekreem ja Maybelline'lt saadud/võidetud jumestuskreem Superstay Better Skin.

This week I have three most worn products again. I have the Etude House blusher, L'Oréal highlighting concealer and the foundation from Maybelline that I think I won, Maybelline Super Stay Better Skin.

 


Olen testinud nüüd Better Skin jumestuskreemi nädalakese. Toon on küll liiga tume, aga kuna mu nahk on taas paremaks muutunud, siis ei pea ma seda üldse paksult peale kandma, et terve ja värske jume saada. Puuder muudab pealegi jumestuskreemi nõksa heledamaks, seega ei ole väga hullu. Tegelikult on hea variant ka see, et osta endale sama jumestuskreem kõige heledamas toonis ja need kokku miksida.

I've tested the Better Skin foundation now for a week and I have to say I love it really. I use only a light layer to cover my skin, since it is better now :D, but the shade is too dark for me. I make it work though, use highlighter and my powder evens out the darkness too. There's always the option to buy the lightest shade from this foundation and then mix them together, might go tomorrow and have a look at the store if this would work for me.

 

Näole sära andmiseks olen kasutanud L'Oréal True Match Perfect Match sära andvat peiekreemi toonis Ivory Beige. Väga tugeva katvusega minu arvates, kergelt liiga kuiv (segatüüpi nahk on mul) ehk kui on hajutatud ja toode on kuivanud näol. Seelle vastu aitab aga eelnevalt näo kreemitamine ja kui sellest väheks jääb või ei meeldi nägu hommikuti kreemitada, siis jumestuse kinnitamiseks mõeldud sprei on kah hea abimees. Toon on tõesti hele!

To give my face glow and brightness I used L'Oréal True Match Perfect Match  to highlight. I have it in the shade Ivory Beige. It is really high coverage. Also something I noticed is that when I have blended the product and it is dried, it is a bit too dry on my skin (I have combination skin), but this is easily worked around by just moisturising my skin or also a good option for those who don't want to use moisturiser in the morning, use a setting spray. Does the work too!

Etude House põsepuna Lovely Cookie Blusher toonis Strawberry Choux on mõnus õrnroosa toon. Üldiselt olen ma täielik vastane põsepuna põskede nö õunakestele kandmise suhtes, aga seda tooni roosad sobivad minu näokuju puhul just nimelt nendele õunakestele, see loob sellise õhetava/punastava mulje, mitte nagu ma oleksin jooksnud teab kui pika maa elu eest maha :D.

 

Etude House Lovely Cookie Blusher was on my cheeks for the week. I mean I did apply it every morning fresh :D. I love the light pink fresh shade. I normally am against blusher on the apples of the cheeks, but these kinds of pinks just have to be on the apples :D, at least for my face shape. It gives a cute blushing effect.

 

Järgmine nädal juba uued tooted ehk ;)! Üritan igal nädala miskit uut kasutada, et meik ringluses püsik ja unustustehõlma ei vajuks.

 

Next week new products hopefully ;)! I try to use something new every week to keep my makeup in rotation so that no item would feel neglected!

Armastan jumestamist ja kosmeetikat, aga näen ilu ka mujal kui ainult kaunilt meigitud näos!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eleriin Rätsep Most Worn This Week #2