EEVA naistekas

Pühapäev, 28. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Jõulukingid!

Postitas blogisse: Genefic
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Kuigi sellel aastal (eelmisel tegelikult ikka) oli jõulutunne pea olematu (jumal tänatud, Die Hard´i ja Home Alone eest, muidu oleks täitsa nutune olnud) ja läksid need kuidagi nii kiiresti ning märkamatult  mööda, olin ma aasta jooksul ikkagi nii hea laps olnud, et jõuluvana sellest ei hoolinud ja poputas mind ikkagi päris tublisti. :) 

Mulle endale hullult meeldib alati teiste jõulu/sünnipäevakingituste teemalisi postitusi lugeda ja kuna Ask-is selle kohta palju ka küsiti, siis siin need on. Kahju, et kõik ilusad kommikarbid on juba tühjad, nendest oleks palju ilusaid pilte saanud. :)

Jõulukingitustest on kõige vägevam ja ka blogiga seonduv see Canon´i 50mm f/2,5 Macro objektiiv. Olen sellist pisemat objektiivi juba ammu igatsenud, see on eelmisest ikka mitmeid kordi väiksem ja kergem, lausa lust kaasas kanda. Macro objektiivi tahtsin just blogi jaoks, sellega saab tooteid lähedalt pildistada, ilma, et need uduseks muutuksid, mulle meeldib, kui pildilt on ka toote tekstuur näha. Ma ei ole uue objektiiviga veel eriti palju pilte teinud, pean uurima ja puurima, kuidas täpselt sellega asjad käivad, aga ma loodan, et ilmad on veel kaua ilusad, siis saan harjutada-harjutada-harjutada!
image Seda lavendliõliga seepi ei ole ma veel kasutusele võtnud, käin seda koguaeg kapis nuusutamas, no nii hea lõhnaga...
image Küünlad on minu suur nõrkus. Lisa veel mõned armsad inglikesed ja ma olen täiesti sulanud. Natuke lõhnab vaniljeselt ...
image

Minu elu teine (upss, ma ei ole teile veel esimest näidanudki) Yankee Candle küünal! No toredamat nime ja silti annab küünlale välja mõelda ning see lõhnabki täpselt nagu grillitud ja mõnusalt sulanud vahukomm... Täitsa kurvaks teeb, et mul ei ole gaasipliiti või kaminat, kus saaks neid grillida, ei tea, kas küünlaleegi kohal on see võimalik?

image Neid MUA laheda mosaiikmustriga põsepuna ja bronzerit olen ma endale juba ammu igatsenud. Järjekindlalt  on need alati poest otsas olnud, kui olen nende lehelt tellimas. Nüüd saan need lõpuks ära proovida, olen mõlema kohta palju häid arvustusi lugenud.
image Kanada firma Aldo armsalt õrnad käevõrud on just sellised tagasihoidlikud nagu mulle meeldib. Eestist kahjuks nende poodi ei leia, lähimad kauplused asuvad Riias.
image

See Manhatan´i huuleläige on ju täpselt nagu jõulu pulgakomm! Ja lõhnab samamoodi. :) 

image Oijaa, minu kui muffinihaige jaoks on see raamat kui piibel. :) Nii mõnusate pehmete kaantega, täis imeilusaid pilte. Ma mõtlen, et hakkan neid retsepte järgemööda katsetama ja kui juhtun mõne eriti maitsva eksemplari otsa, siis jagan teiegagi, kas oleksite huvitatud? Sest kuigi terve internet kubiseb tuhandetest erinevatest muffiniretseptidest, on nende hulgas väga häid ainult käputäis, mida tahaks teinekordki ahju pista, tihti juhtub nii, et ilusa pildi taga on maitsetud kuivad saiakesed. :)
image

Mõned mu lemmikumad pildid...

image image See pilt on kõige tipp, tahaks oma näo sinna kreemi sisse lihtsalt pista. :)
image Kuigi mul on suur huvi erinevate kristallide vastu, on see alles minu teine kivi. Aga ma arvan, et õige ja sulle sobiv kivi jõuab sinuni just siis, kui sa seda vajad.  See oranž kaltsiidist süda on mul magades alati padja all. Seda on ka niisama nii mõnus käes hoida. Kaltsiit puhastab ruumi negatiivsest energiast, kõrvaldab hirmu, saab jagu depressioonist, aitab eristada olulist ebaolulisest, õpetab, kuidas ideid ellu viia. Kasutatakse emotsionaalsete šokkide ja traumade korral. Aitab lõdvestuda. Toob ellu rõõmu ja kergust. Vot selline tore kivi. p.s. Ärge unustage oma kristalle korra nädalas külma voolava vee all pesta ja pange nad vahel päikese kätte jõudu koguma. :)
image
image

Kuidas teil seekord jõulutundega oli?

Millised olid lemmikumad jõulukingid?

image

Mõnusaid pakaseliseid päevi teile!♥


imageimage

image

Olen Pille-Riin, 30+ šopahoolik Tartust, kes püüab elu mitte liiga tõsiselt võtta. ;) Minu blogist leiad postitusi ilu-moe-toidu-kodu vallast. Loodan, et meeldib! :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Pille-Riin Jõulukingid!