EEVA naistekas

Laupäev, 27. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Lookin for something?!

Postitas blogisse: Do-Dolce
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Today I made a bit different post and I will show you some words what people have searched and thanks to that found my blog.

Täna otsustasin teha veidi teistsuguse postituse ning näitan mõningaid otsingsõnu, läbi mille on inimesed minu blogi leidnud. Püüan neid ka selgitada või anda vastus, olenevalt vajadusest.

 

High heels - High heels are definitely something for me! Last summer I prefered shoes with no heel and then I had some problem with my feet, so doctor actually recommended to wear more heels again. In winter time I actually prefer high heel, it just feels so comfy.
Justfor5pounds make-up - Last time I checked they actually didn´t had any make-up, just clothes and stuff, so check out some another web shop!

Justfor5pounds shoes - These black ones are from Justfor5pounds shop and I showed them HERE aswell. I´m still very pleased and I actually danced with them on New Year´s eve ´til morning. With this kind of money I have always been very happy with the product, so I will definitely order from that shop again.

Ordering from Justfor5pounds - is very simple! Just log in, choose the items (double check the size and amount!) and go to check-out. Once I got a e-mail after few days that one item was out of stock but I got my money back really quickly. Package arrives (inside Europe) very quickly, one-two weeks.

Quality of 5pounds shops - I have ordered many times from Justfor5pounds and Everything5pounds shops and have been pleased almost every time. Few times I have got some item which is a bit too small or big. I have ordered shoes many times and only once I got a bit too small size.


Kõrged kingad - Kõrged kingad on kindlasti miskit mulle! Eelmisel suvel kandsin väga palju madalaid jalanõusid ning mul hakkas tekkima kukekannus, seega oli lausa soovituslik kanda kontsi. Näiteks talvel kannan ka endale üllatuslikult ma peamiselt just kõrgeid jalanõusid ning tunnen end väga mugavalt.

Justfor5pounds make-up - Minu teada sellelt lehelt meigitooteid üldse ei saagi tellida, seega kahjuks ei oska aidata! 

Justfor5pounds jalanõud - Vasakpoolsed kingad on näiteks Justfor5pounds lehelt tellitud ning näitasin neid lähemalt ka blogis, vaata lähemalt SIIT. Olen nende kingadega siiani väga rahul ning kandsin just neid ka aastavahetusel ja suutsin olla jalgadel hommikuni. Selle raha eest, mis sel lehel maksta tuleb on kinga rohkem kui küll ning tulevikus tellin kohe kindlasti sealt veel. 

Justfor5pounds tellimine - on väga lihtne! Tuleb lihtsalt sisse logida, asjad korvi panna (jälgi koguseid ja suuruseid!) ning asu maksma. Kord on mulle saadetud paari päeva järel kiri, et üks toode oli otsas, kuid see raha kanti koheselt tagasi ja rohkem probleeme pole olnud. Pakk on siiani alati kohale jõudnud juba nädala-kahega. 

5pounds poodide kvaliteet - Mina olen tellinud mitmeid kordi nii Justfor5pounds ning Everythingfor5pounds poodidest ja üldiselt jäänud toodetega pea alati rahule. Tekkinud on olukordi, kus mõni asi on veidi liialt suur või väike, kuid eks see oht ole ikka. Väga palju olen tellinud jalanõusid ning vaid ühed kingad on olnud kitsama liistuga ja kahjuks jalga ei läinud.  

image
Dermoshop - is Finnish company and is perfect for Scandinavian people. Very often I try out their different products, but my favorites are mouthwash, roll-on and different soaps and body washes.

Family shampoo by Dermoshop - I have tried one of their family shampoo, check out here,  but unfortunately I can´t use that very often. It leaves my hair very heavy and they go dirsty very fast.

  Cream by Green Nature - I have tried their monoi cream and you can see my post here. Green Nature produces products with natural ingredients so they can´t be bad!


Dermoshop - on põhjamaine, täpsemalt Soome, kosmeetikafirma, mis on olnud minu üks lemmikuid juba mitu aastat. Nende tooteid saab tellida kodulehelt ning tuuakse kiirelt koju kätte. Päris tihti katsetan nende erinevaid tooteid, kuid kindlateks kaaslasteks on suuvesi, roll-on deodorant ning erinevad seebid ja dušigeelid. 

Dermoshopi perešampoon - Olen katsetanud nende ühte perešampooni ning näitasin seda ka SIIN. Kahjuks ei sobinud antud toode minu juustele igapäevaseks kasutamiseks, sest seejärel muutusid juuksed väga kergelt ja kiirelt uuesti mustaks ning jättis kuidagi raske tunde juustele.

Green Nature kreem - Olen katsetanud veidi nende monoikreemi, mida näitasin ka SIIN. Green Nature toodab looduslikest koostisosadest tooteid ning seega ei saa seal ju miskit halvasti olla, katsetage järgi! 

image


Bellapierre - I have many products by Bellapierre and I´m really happy with them. Bellapierre have mineralcosmetic and it suitable for every skin. You can see my posts about Bellapierre HERE and HEREOtt Lepland - He is Estonian singer who represented Estonia in the Eurovision Song Contest 2012 in Baku, Azerbaijan with the song "Kuula" placing 6th in the final. What to do in Tallinn? - Go to cinema, iceskating, old town tour or some of our nice museum (Kumu art-museum, new sea-museum or old prison which is museum now - Patarei.)Good concert? - It´s hard to recommend something because everybody have a different taste. I always try to visit big concerts in Estonia (unfortunately I missed Robbie Williams concert which was great.) I also like to visit small acoustic concerts, they have this special aura in the air.


Bellapierre
- Kasutan väga mitmeid nende tooteid ja siiani olen olnud kõigega rahul. Tegu on siis mineraalkosmeetiga firmaga, kelle tooted on kõik väga nahasõbralikud ja sobivad väga hästi ka probleemsele või tundlikule nahale. Olen kirjutanud neist näiteks SIIN ja SIINOtt Lepland - Olen käinud teda ühe korra kuulamas akustilisel kontserdil ning eelnevalt ei kuulanud ma tema muusikat üldse, kuid kontserdi-järgselt arvamus muutus. Lisaks tegid minu arvates nad Koit Toomega puhta töö saates "Sinu nägu kõlab tuttavalt," täiesti hämmastav kuidas ta suutis inimesi parodeerida. Mida teha Tallinnas? - Mine kinno, uisutama, teatrisse, vanalinna jalutama, KUMUsse või mõnda teise muuseumi, kuhu muidu ei satuks. Kui hommikul tahaks kuhugi minna ja ideid pole, siis tasub vaadata lehte kuhuminna.ee ja saada ideid. Hea kontsert? - Kõigil inimestel on erinev maitse ja seega on raske mul midagi head soovitada. Küll aga üritan käia mina alati suurematel kontserditel, mis Eestis toimuvad (seekord küll jäi Robbie aga vahele.) Samuti meeldib mulle käia väiksematel või akustilistel kontserditel, kuna neis on omamoodi aura. Näiteks on mulle väga meeldinud Hurts´i esimene esinemine, Jaan Tätte kontsert Pärnus ning Ott Leplandi akustiline kontsert.
image
Lash yxes - Just lately I wrote a review about that, read more HERE.

Lash extensions in London - Unfortunately I can´t recommend anything because when I moved to London I already got my lashes from Estonia and there they came off and I didnt used them anymore. You can find tons of beauty salons in London, but it takes time, money and experiences to find a good one, good luck!

Yxes serum and red eyes - Luckily I don´t have this kind of experience and I can´t recommend you anything than just don´t use for a couple of days and if it doesn´t help just stop using it. Lately I have been feeling sometimes that my eyelids are a bit itchy, but that´s it and if I leave it for a couple of days it´s okey again.

Lash yxes - Alles hiljuti kirjutasin sellest tootest ka ülevaate, mida täpsemalt saad lugeda SIIT.

Ripsmepikendused Londonis - Kahjuks ei oska sellel teemal kaasa rääkida, kuna ise lasin päev enne Londonisse kolimist Eestis pikendused ära hooldada ja seal lasin neil kõigil ära tulla ning hakkasin enda omi hooldama. Seal on küll ilusalonge igal nurgal, kuid usaldusväärse ja sobiva leidmine võib võtta palju aega, raha ja vaeva.

Yxes ripsmeseerumiga silmad punased - Kahjuks ei oska taaskord kaasa rääkida, sest minul pole silmad antud tootele niimoodi reageerinud. Mul on viimasel ajal tekkinud mõned korrad, mil silmad hakkavad silmalaud veidi kipitama või sügelema, kuid siis olen jätnud paariks päevaks nad rahule ja toodet mitte kasutanud. Soovitan sama teha ka punetuse korral ning kui ka see ei aita, siis tuleb tootest lihtsalt loobuda.

image
Glamora shop in Tallinn - Unfortunately they have just web-shopwhere you can order different Victorias Secret product (I don´t know if they deliver world-wide).

 Creams with scent - Shops are full of them! I would recommend The Body Shop, Victoria´s Secret or Dermoshop, they all hve very good smell.

 Ricinus oil - I wrote a review about it HERE.

 Good oil - It depends what for you need that, but my first tought is oliveoil, because you can use it for everything. I use olive-, ricinus- and jojobaoil.

Glamora pood Tallinnas - Viimase info kohaselt tean, et neil on vaid veebipood ja vahel võib neid näha erinevatel üritustel, kus saab neid imeliselt lõhnavaid Victorias Secret´i lõhnu ka ise nuusutada!

Lõhnavad kreemid - Lõhnavaid kreeme on poed täis! Soovitan proovida The Body Shop´i, Victoria´s Secret´i või Dermoshop´i tooteid, neil kõigil on väga mõnusad lõhnad!

Riitsinusõli - Kirjutasin riitsinusõlist nii Naistemaailmas kui ka enda blogis, uurige järgi!

Hea õli - Oleneb täitsa milleks seda õli tarvis on kasutada, kuigi esimesena tuleb pähe oliiviõli, mis sobib nii söögi valmistamiseks kui ka vannitoas juuste poputamiseks. Valikuid on tõesti väga palju! Ise kasutangi oliivi-, riitsinus- ja vahel ka jojobaõli, sest pole mõtet ju ka üle pingutada.

image
 Floral headband - I think that floral headband can turn your outfit totally different and it looks really pretty. I made one myself too and i showed that to you aswell, you can see it HERE.

Where I can buy a floral headband? - I made one for myself and the other is from Primark, but just check out some jewelery shop.

 Everything5pounds - Seems like people search a lot about this kind of places, but don ´t be scared cuz nowadays it´s so easy and safe to order from Internet. I have been almost always pleased with my order and I will order in the future aswell. Just few times my items have looked a bit different, but you can always have to consider that it may happen.

Lilledest peavõru - Suvel muudab minu arvates juba lihtne lilledest peavõru kogu välimuse väga efektseks. Tegin endale ka ise ühe ja näitasin samm-sammult ka teistele, seda näeb SIIN.

Kust osta ilus peavõru lilledega? - Mina olen ühe endale ise teinud ning teise ostnud Londoni Primarkist. Eestis ma neid polegi eriti näinud, kuid tasub vast piiluda Expressions´isse või mõnda teise ehtepoodi.

Everything5pounds - Sellises stiilis otsinguid tundub olevat kõige rohkem ning eks inimesed ikka pelgavad tellida internetist, kuigi tänapäeval on tehtud kõik nii turvaliseks! Olen olnud ka selle lehekülje tellimustega pea alati rahul ja tellin julgelt ka edaspidi. Küll aga meenud juhus, kus üks soe kampsun (pildilt tundus nii) osutus üsna õhukeseks kampsikuks ning tuunika laadne pluus osutus hoopis kleidiks (seetõttu olin tootega tegelikult ka palju rohkem rahul!), muud paha pole aga olnud. /

image

Colorama - I have few nailpolish by Maybelline and I´m pleased with them. Price and quality is great, they look great and have so many different colors.


Who have been in Butterfly lounge? - It´s a lounge in Tallinn and I have been there. Food is delicios, atmosphere was nice but in the end your friends are the ones who makes the right feeling, go and enjoy!

Colorama - Mul on paar Maybelline Colorama lakki ning olen nendega rahul. Hind ja kvaliteet on heas tasakaalus ning paari euro eest on lakki ja kvaliteeti küllaga. Need näevad head välja, värvivalik on väga suur ning pintsel on parajalt lai ning ei jäta triipe.

Kes käinud Butterfly lounges? - Mina olen käinud ja näinud! Toit oli täitsa maitsev, õhkkond oli meeldiv ning lõpuks loob ikkagi seltskond selle õige meeleolu, mine ja naudi!

image

Make Up Store shop - is located in Pärnu mnt. 10, Tallinn and be sure to step in!

 Avon ANew cream - I wrote about them HERE and I still think that they are very good! Avon, is it good? - I have been using Avon cosmetics for a long time and I ´m not planning to stop it. They have very good prices with large discounts and even better products. My favorites are different creams, masks and nailpolishes, but actually they have their pearls in every area. Make Up Store pood - asub Pärnu mnt. 10, Tallinn ning sinna tasub kindlasti sisse piiluda, sest teenindajad on meeldivad ja sealt leiab ka iga meigi-huviline midagi just endale.
Avon ANew kreem - Kirjutasin neist kreemidest lähemalt SIIN ning minu arvamus ei ole absoluutselt muutunud, lõhn ning toime on siiani väga head! Avon, kas hea? - Olen ise olnud juba aastaid Avoni kosmeetika kasutaja ning kindlasti tellin neilt ka edaspidi. Hinnad on väga head ning väga tihti on neil super allahindluseid ja tooted ei jää põrmugi alla! Minu lemmikuteks on erinevad kreemid, maskid ja küünelakid, kuigi eks ole oma pärle tegelikult igas valdkonnas. Kindlasti tasub proovida ja leida enda lemmikud. image
Tallinn Fashion Week ´13 - I made a review about it - Day 1, Day 2, Day 3, Gala-show.

 Tallinn Fashion Week - Liisi Eesmaa - She is an Estonian designer and she was peoples favorite via Internet, I think she deserved that. You can see my favorite pieces from her show HERE

Tallinna moenädal ´13 - Tegin sellest ülevaate ka enda blogis ja käisin ka kohal leiad siit - Päev 1, Päev 2, Päev 3, Gala-show.

Tallinn Fashion Week - Liisi Eesmaa - Tema kollektsioon valiti Internetis rahva-lemmikuks ning arvan, et ta oli seda ka väärt! Minu lemmikuid näete SIIN.

Do-Dolce näol on tegemist on ühe Eestimaa neiu blogiga, kes on elanud nii Londonis kui ka Itaalias ning hetkel resideerub kodumaal. Blogi kajastab kõike, mis inspireeriv tundub - uued ostud, argipäev, outfit, toit, review, reisimised, retseptid ja ilusad pildid.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eneli Lookin for something?!