EEVA naistekas

Reede, 26. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Most Worn This Week #1

Postitas blogisse: In Search of Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Mõtlesin, et hakkan jagama ka enda nädala lemmikuid. Iga nädal kindlasti ei kujune selliseid postitusi mu meigikotist välja, sest vahest ei teki lihtsalt nädala jooksul selliseid tooteid, millest sobiks selle ühisnimetaja alla kirjutada. Enim sel nädalal kantud toodete puhul ei pea ma silmas selliseid asju, mida ma nagunii koguaeg ühtesid ja samu eelistan: L´Oreali Voluminous ripsmetušš või Rimmeli Stay Matte puuder on siinkohal head näited.

I thought that I'll start sharing with you my most used makeup items during the week. These will not be my staple things that I always used, but the ones that I like switching up. I guess this will not be a weekly post, but I sure hope it will :P.

image
Selle nädala lemmik aluskreemiks (praimeriks) osutus Goshi Velvet Touch Foundation Primer. Põhjus on lihtne, see on lihtsalt hea toode ja jätab naha mõnusalt niisutatuks ning aitab jumestuskreemil paremini ja ühtlasemalt peale kanda. Kahjuks ja ka õnneks (samasugused meigisõltlased nagu mina, saavad aru :D) on see mul peagi otsas. Tegu on mõnusa tootega, mis minule sobib rohkem talvel või siis, kui kuivad kohad/laigud näol kimbutavad. Vistrike puhul samuti hea toode, teeb vistriku peal naha pehmemaks, mille tulemusena jumestuskreem ühtlasem jääb. Ainus miinus on ebameeldiv lõhn, aga olen sellega juba harjunud. Ei oska veel öelda, kas uue ostan, sest tahaks ju nii väga miskit uut jälle proovida.

My most used primer this week was Gosh' Velvet Touch Foundation Primer. I just love how it moisturises, smooths and creates an even canvas for foundation. Sadly and bit happily (you know what I mean if you're obsessed with makeup too :P) I am running out of it like probably two days. Even though it is lovely, especially it you have sometimes these dry spots on your face that need the moisture, I'm not sure I'll buy it again. There are so many primers I want to try, and also the scent is not nice at all. I have actually gotten used to it though. Oh, I also love how it makes skin over pimples smoother so that the foundation glides on more evenly. I only have like two days worth of product left in the pump bottle.


imageSel nädalal kasutasin oma senise lemmiku, MaxFactor Lasting Performance toonis Fair, asemel hoopis Rimmeli Stay Matte Liquid Mousse jumestuskreemi toonis 100 Ivory. Tegu on paksu ja minu arvates tugeva katvusega jumestuskreemiga. Tuleb ettevaatlik olla, et liiga palju toodet näole ei kannaks, sest siis jääb selline tsementeeritud ilme. Kuigi tegu on mati jumestuskreemiga, siis kannan ikkagi näole ka puudrit, et tulemus tõesti terve päeva kestaks, kuid kindlasti pean ilusa ilme jäämiseks piserdama ka meigikinnitusspreid näole. Tegu on igaljuhul mõnusa tootetga, katab ka punetavad vistrikud suhtelisel hästi, nii et kui kanda peale veel peitekreemi on pahalased peidus. Kahjuks ei ole ma täiesti veendunud, et see jumestuskreem neid va virstrikevennikesi mulle just ei tekita.

My most used foundation was Rimmel Stay Matte Liquide Mousse foundation in 100 Ivory this week, not my lately has been usual MaxFactor Lasting Performane in Fair. The Rimmel one is a very thick one and I'd say medium to full coverage, so be careful not to apply too much of it or you will look cakey. I do love how this makes any red pimples look less red and when you put concealer also on top the pimple color vanishes. I am sadly not sure that this one doesn't brake me out, I'm afraid it does sometimes. I also need a powder on top of it and then some makeup setting spray so it looks nice.


image
imageKolmas ja viimane selle nädala enim kasutatud meigitoode on e.l.f.-i Studio Blush põsepuna toonis Twinkle Pink. Tegu on imearmsa erksama, kuid siiski pehme kommiroosga, mille on see kuldsed sädelustükid. Ausalt öeldes jätab sädelus mind külmaks põsepunades, seega need suured sädelustükid raputan maha ja põskedele jõuab ainult kena satiinse läikega pehme eredam kommiroosa. Annab sellise värske mulje. Minu omas on lausa pann juba näha. Kindlasti ostaksin selle endale uuesti kui otsa saab!

My last most used item is e.l.f.' Studio Blush in Twinkle Pink. Love this bright soft pink color with gold glitter. I don't apply the glitter though, I tap it off and only apply the satin pink. It looks so fresh on my cheeks. I will be re'-purches this one once I'm out of it.


Kuna ma lauvärvi igapäevaselt ei kasuta enamjaolt, siis ilmselt nende postitustes ei hakka ka selliseid asju olema, loodan aga, et need pakuvad siiski huvi.

Since I don't really use eyeshadow on an every day bases you are not going to see those in these posts (most likely), but I still hope that it's intresting to read what I use :).

Armastan jumestamist ja kosmeetikat, aga näen ilu ka mujal kui ainult kaunilt meigitud näos!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eleriin Rätsep Most Worn This Week #1