EEVA naistekas

Reede, 26. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

New: Aden Cosmetics

Postitas blogisse: Do-Dolce
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Enne jõule sain Aden´ilt kirja, et nende kontorisse on päkapikud mulle kingituse toonud. Kuna selle punase huulepulga (5.90€), mis sai kusjuures sel aastal Anne&Stiil´i ilulemmikuks, olin endale juba ostnud Ilu messilt, loe lähemalt SIIT, siis sain valida mõne muu värvi. Teenindaja rabas mind näes kohe just selle erkroosa nr.10 (5.90€), mida ka ise esimesena märkasin ja nii see minuga kaasa tuligi. Loomulikult ei saanud ma aga võimalust käest lasta ning ostsin endale veel mati silmalaineri (5.90€) ja punase huulepliiatsi nimega Tulip (2.70€). 

Aastavahetuseks oligi seega meigitarvikud olemas ning otsustasin musta lainerijoone ja punase huule kasuks. Terve õhtu sain just huulte kohta väga palju komplimente ja kõik neiud uurisid, kust sain niivõrd kauapüsiva ja mati kaunitari! Meik, just huulepulk, pidas peal muretult 12h ja isegi söömine-joomine ei teinud grammigi liiga! Before Christmas, I received a e-mail from Aden Cosmetics that elves has brought me a gift to their office. Since I already bought this Liquid lipstick nr.8 (€ 5.90) before from Beauty fair, read HERE, then I choose another color. I noticed this Liquid lipstick nr.10 (€ 5.90) right away and so it came with me. Of course I couldn´t miss the opportunity and also bought a Dipliner (€ 5.90) and Lip pencil Tulip (€ 2.70).So I had perfect tools for New Year´s eve and I used this eyeliner, lip liner and red lipstick for that evening. The whole evening I got a lot of compliments, especially because of my lipcolor and all the girls asked me where I got so long-lasting beauty! My makeup, especially lipstick, held on the 12h, looked great even after eating and drinking! image image image imageimage image image image

Kas olete proovinud mingeid tooteid Aden´ilt, kuidas on muljed olnud?
Have You tried some of the products by Aden Cosmetics?

Do-Dolce näol on tegemist on ühe Eestimaa neiu blogiga, kes on elanud nii Londonis kui ka Itaalias ning hetkel resideerub kodumaal. Blogi kajastab kõike, mis inspireeriv tundub - uued ostud, argipäev, outfit, toit, review, reisimised, retseptid ja ilusad pildid.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eneli New: Aden Cosmetics