EEVA naistekas

Laupäev, 27. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

What a wonderful life it is: Christmas talk

Postitas blogisse: Costany's Sparkles
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Pilt tehtud Epicenter'i idamaade stiilis jõulupeol

Sellel aastal oli mul enne jõule totaalne lõpuspurt. Nii tööl tehingutega, kinkidega kui ka tervisega. Õnneks sai kõik enne tänast korda. Järgmine kiirem päev ootab ees 27.12. Aga seda absoluutselt mitte halvas mõttes.. Nüüd kui tervis jälle korras siis ei tundugi see ehk nii spurdi moodi.

Täna veedame jõulud Jüri pere juures. Nende peres on traditsioonid tugevad.. Ka Jüri isa tuleb alati Hiiumaalt kohale. Sellel aastal aga on meid rohkem kui ei kunagi varem. Seetõttu tegime seekord hoopis jõululoosiga kingituste tegemise. Põnev tegelikult! Ka omavahelised kingid viime Jüriga suure kuuse alla.. Nii on vingem!

Homme läheme siis minu ema juurde ja hiljem õhtul tibu juurde. Tibu juurde tulevad ka minu isa ja tema naine. Seega sellel aastal on meil üks käik vähem. Tibule kingin ma sellel aastal midagi väga erilist.. Uue köögi! Ta on selle iga oma sammuga ära teeninud ja olen selleks raha kogunud juba peaaegu aasta. Ma olen niiiiii elevil, et see talle üle anda! Aga sushhh.. Tibu kui sa seda siin loed, siis tee hiljem nägu nagu sa ei tea sellest midagi, eksju?! :)

Kinkimises kohe on midagi toredat, kas pole? Samuti ei jõua ma ära oodata, et saaksin ka Jürile kingi üle anda. 

Aga enne veel kui lõpetan siis tahaksin mainida, et minu selle aasta esimene jõulukingitus tuli ühelt blogi lugejalt.. See oli sinust VAUU kui armas! Suur, suur, suur aitäh sulle veelkord Liisu! Täna kaunistavad minu outfiti just sinu kingitud kõrvarõngad :) Sa oled suurepärane!

Aga seniks siis soovin teile palju naeru, soovide täitumist ja loomulikult häid jõule!

Costany's Sparkles ilu ja elustiili blogist on saanud üks hubane kohake, kus koos lugejatega jagatakse omavahel infot parimate ilutoodete, vingeimate tegevuste ning kõige maitsvamate retseptide kohta!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Triinu Liis What a wonderful life it is: Christmas talk