EEVA naistekas

Esmaspäev, 06. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Uut // Takko, Tally Weijl, Jetty, Avon & Oriflame

Postitas blogisse: Genefic
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Seekord  ilutoodete vahele ka mõned asisemad ostud...

 Ma ei ole Takko poest kunagi midagi soetanud, vähemasti ei mäleta, et oleksin, sealsed riided lihtsalt ei istu mulle selga. Aga vot see litritega kaetud kleit on perfektne ja maksab ainult 19,90€, ostuööl oli hind veelgi soodsam. Jõuluõhtu kostüümimure sai lahendatud. :) Kleit on nii sillerdav, et see ei nõua juurde mingeid ehteid, piisab punasest huulest. Aga kui mul tuleb tunne, et sära jääb väheks, siis panen aga julgelt kulinaid külge. :)

image Mulle meeldib, et kleit on hästi veniv, sest kõik need verivorstid, hapukapsad ... :)
image

New Yorkerist tõin koju selle karviku. Mulle meeldivad sellised kohevad ülaosad, siis ma ei tunne ennast nii tillukesena, lisavad nagu natuke volüümi. :D Hind on tootel 24,95€.
image
image Veel üks pood, kust tegin oma elu esimese ostu. Jettysse ma eriti tihti ei satu, sest valik on seal väga väike ja kui ka midagi sobilikku olen leidnud, on hinnad ülepaisutatud olnud. Kuna kogu kaup oli 30% soodsam, astusin siiski sisse. Need pannaldega saapad hakkasid mulle kohe silma ja mul on hea meel, et nad koju tõin, kuigi algul veidi kahtlesin. Need sobivad suurepäraselt nii pükste kui seeliku/kleidiga, kahju ainult, et talv tuli nii ruttu ja nendega nii vähe käia sain. Täishind, kui ma ei eksi, jäi 35€ kanti. Nüüd hakkasin ma endale samasuguseid kuldsete pannaldega ihaldama, natuke ainult kahtlen, kas sametine materjal meie kliimas vastu peab. Nägin selliseid Trendexpressis ja mulle tundub, et samad saapad on müügil ka Siisonis SIIN.
image image Tally Weijlist leidsin selle toreda rahakoti. Hinnaks umbes 7€.
image  Kaartide jaoks on küll kohti veidi vähevõitu, aga need, mida tihti ei kasuta saab suurtesse taskutesse pista.
image Avon üllatas toredate uute toodetega. Eriti vaimustuses olen sellest kuldsest Luxe huulepulgast, mis välimuse poolest võiks vabalt konkureerida kallite brändidega, sisu ei ole veel jõudnud proovida, aga värv tundub imeilus.
image Oriflamest tellisin mõnusa jõululõhna ja vannivahu, et pühademeeleollu sisse elada. Üllatusena tõid Oriflame päkapikud ukse taha paki, kus sees eriti põnevad uued tooted - järgmises kataloogis müügile saabuvad Perfect Fusion jumestuskreem ja valgubatoonid. Kuigi olen Oriflamest juba päris pikalt tellinud, ei ole ma isegi kunagi nende Wellness kataloogi sirvinud, kus pakutakse erinevaid tervisetooteid, kuidagi imelik tundub endale kataloogist süüa tellida. :) Igatahes proovin need energiabatoonid ära, väga isuäratavad näevad  välja küll.
image
image
Kas teil on juba jõuluõhtuks ja aastavahetuseks piduriided valitud?
image

Tänaseks ongi kõik, olge armsad!♥

imageimage image

Olen Pille-Riin, 30+ šopahoolik Tartust, kes püüab elu mitte liiga tõsiselt võtta. ;) Minu blogist leiad postitusi ilu-moe-toidu-kodu vallast. Loodan, et meeldib! :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Pille-Riin Uut // Takko, Tally Weijl, Jetty, Avon & Oriflame