EEVA naistekas

Reede, 26. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

New: Avon cosmetics Luxe collection

Postitas blogisse: Do-Dolce
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Sain Avonilt ingituseks suure paki, millest osa otsustasime jagada minu lugejate vahel välja, seega olge usinad blogil silma peal hoidma! Tegelikult otsustasin jagada tooted lausa kahte loosi, seega saan teha rõõmsamaks kaks inimest! Nagu ütlesin ka Reelika´le Avonist, siis on minu arvates just see firma kõige usinam ilublogijate toetaja ja see teeb ainult suurt rõõmu, nii blogijatele kui kindlasti ka lugejatele!

Mõned tooted aga jätsin endale ning siin näitan kahte esimest, milleks on LUXE kollektsiooni puuder (11€) ning huulepulk toonis Pink dust (7€). Eelkõige olin kohe õhinal kui paki avasin, sest need tooted tundusid nii luksulikud ja kaunid, et sobivad meigilauale lausa dekoratsioonideks! Esmamulje on mõlemast tootest hea ning kindlasti leiavad nad kasutust just suvisel ning pidude perioodil. Nii puudris kui huulepulgas on peened säravad osakesed, mis lisavad näole värskust. Huulepulga puhul on ka väga meeldiv, et teda on väga kerge peale kanda, sest on väga niisutav ja väga sobiv igapäevaseks kandmiseks.


I got a big pack from Avon, so two giveaways are coming, keep your eyes open, but now I´ll show you some things I got for myself. In my opinion this company is the biggest beauty-bloggers supporter in Estonia, big thanks for them!


First of all I show you two products from LUXE Collection. I was really excited when I opened the package, as these products looked so luxurious and beautiful. After first impression I can say that both of the products are good and certainly perfect for summer or party-time. Powder (11€) and lipstick Pink dust (7€) contains sparkle. It´s very easy to apply the lipstick because it´s very moisturizing and very suitable for everyday wear.

 image image image

Do-Dolce näol on tegemist on ühe Eestimaa neiu blogiga, kes on elanud nii Londonis kui ka Itaalias ning hetkel resideerub kodumaal. Blogi kajastab kõike, mis inspireeriv tundub - uued ostud, argipäev, outfit, toit, review, reisimised, retseptid ja ilusad pildid.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eneli New: Avon cosmetics Luxe collection