EEVA naistekas

Laupäev, 27. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Product review: Aussie - Miracle moist shampoo/conditioner + 3 minute miracle conditioner

Postitas blogisse: Costany's Sparkles
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Täna räägiksin veidike lähemalt sellisest juuksehooldussarjast nagu Aussie - Miracle moist ning sama firma 3 minuti "imepalsamist". Olen neid praeguse seisuga umbes kaks ja pool nädalat regulaarselt kasutanud ja usun, et nüüd on pilt juba üsna selge.

Kõige esimese asjana tasub kindlasti ära mainida, et kõigil kolmel tootel on väga spetsiifiline ja tugev lõhn. Mulle see lõhn täitsa meeldib aga ehk sellisele tundlikumale ninale on see veidi liiast. See lõhn on nii tugev, et kui nuusutada pudeli tagumist plastikust otsa tunneb seda pea sama hästi kui korgist. Kui need tooted reisikohvriga spasse kaasa võtsin siis lõhnas ka hügieenitarvete kott väga mõnusalt. Koostiselt on see selline "siidine" ning peamiseks koostisaineks on shampoonil ja palsamil macadamiapähkli õli. Need konkreetsed tooted on mõeldud kuivadele, kahjustatud ja mitte nii "rõõmsatele"juustele. Palsami koostisest leiab aga erinevalt teisest kahest tootest mündipõõsa ekstrakti.. Kõlab uhkelt!

Shampoon ja palsam mulle nii oluliselt muljet ei avaldanud. Nad on tõesti head aga mingit "VAU" efekti küll ei tekkinud. Samas suutis see kolme minuti palsam mind üllatada. Esiteks on sellel väga vinge pudel mis töötab veidike teistsugusel viisil: all oli kile mille pealt ära tõmbasin ja seal siis pisike auk kust toode välja tuleb kui potsikut pigistada. Korki kui sellist sellel ei olegi. Hea mugav kasutada! Lisaks sellele tegi see juuksed pehmeks ka mõnel kiiremal hommikul kui see ka ainult minuti juustel seista sai. Seda julgen küll soovitada!

Hinnad on toodetel umbes 7-10 euro ringis. Kas olete aussie tooteid proovinud? Millised on lemmikud?

Costany's Sparkles ilu ja elustiili blogist on saanud üks hubane kohake, kus koos lugejatega jagatakse omavahel infot parimate ilutoodete, vingeimate tegevuste ning kõige maitsvamate retseptide kohta!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Triinu Liis Product review: Aussie - Miracle moist shampoo/conditioner + 3 minute miracle conditioner