EEVA naistekas

Laupäev, 04. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Arvustus // Victoria´s Secret / True Escape kehakoorija

Postitas blogisse: Genefic
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Täna arvustatav toode sobib nii hästi just selliste sompus ilmadega nagu hetkel akna taga, mil niiskus naha vahele poeb, kaenlasse haaramiseks ja koos hea ajakirjaga sooja vanni sukeldumiseks. See on just selline luksuslik ja meeleline toode, mis pühib masendavad mõtted minema ja toob asemele rahulolu. :)

Selles koorijas kohtuvad minu kaks lemmikut - jasmiin ja pomelo. :) Jasmiini lõhn on mulle nii armas, sest just see põõsas kasvas mu lapsepõlvekodu akna all ja levitas seda uinutavalt magusat lõhna. Alati, kui kohtan õitsvat jasmiini, pean oma pea põõsasse pistma ja kopsud seda taevalikku aroomi täis tõmbama. :) Ja pomelo peale mõtlemine paneb mul alati suu vett jooksma. Tavaliselt panen üksi terve suure palli nahka, no nii hea magus ja samas natuke mõrkjas. Just niimoodi lõhnab ka True Escape koorija - natuke magusalt, veidike lilleliselt, tsipake värskelt ja pisut mõrkjalt, mulle meeldib! 

image Tegu on suhkru baasil koorijaga, mis on geelja koostisega ja nahale hõõrudes läheb vahule. See tundub mulle olevat natuke vedelam ja kiiremini sulav kui Love Spell, millest kirjutasin SIIN. Siiski on koorija väga tõhus ja enne täielikku sulamist jõuab vana naha ilusti maha hõõruda. Nahk on tõesti pehme pärast ja lõhnab õrnalt, tahaks isegi, et aroom oleks tugevam. Õnneks on samanimeline kehasprei ka täitsa olemas, kui hakkan seda lõhna väga taga igatsema. :)  image

Mulle nii meeldib seda koorijat kasutada, ainult et kuidagi väga ruttu saab otsa, kuigi ma väga tihti ei raatsigi teda vannituppa kaasa võtta. :(
Eks heade asjadega ongi nii...

image
Kas kasutate kehakoorijaid?
Millised on teie lemmikud?

Kehakoorijad on hetkel Glamora e-poes saadaval soodushinnaga 14,90€, tellimiseks klikka SIIA. Ära unusta maksmisel lisada sooduskoodi GENEFIC, sest kuni 19. detsembrini pakitakse siis Sinu tellimus kaunisse kinkimiseks valmis pakikesse.
Teine võimalus see või tegelikult ükskõik milline Victoria´s Secret toode endale saada, on osaleda loosimises, kuhu pääseb SIIT.

Nii võõras pilt siia keset talve, aga annab väga hästi edasi selle koorija lõhna ja tunde, mis selle kasutamine tekitab - tõeline põgenemine paradiisi. :)
image  

Tänaseks ongi kõik, olge armsad!♥

imageimage

image

Olen Pille-Riin, 30+ šopahoolik Tartust, kes püüab elu mitte liiga tõsiselt võtta. ;) Minu blogist leiad postitusi ilu-moe-toidu-kodu vallast. Loodan, et meeldib! :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Pille-Riin Arvustus // Victoria´s Secret / True Escape kehakoorija