EEVA naistekas

Reede, 03. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Hetke lemmikud #3 juukse - eri + Kitoko kingiloos!

Postitas blogisse: Genefic
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Selleks postituseks sain inspiratsiooni oma viimatisest juuksurikülastusest, kus kuulsin juuksurilt kõrvupaitavaid sõnu, mida mulle selles toolis istudes ealeski lausutud pole: "Su juuksed on nii terved!"  Mulle tundus, et kuulsin valesti ja palusin korrata (tegelikult tahtsin seda lihtsalt veelkord kuulda) ja tõesti, nii ta ütles. :) Mulle tundus see seda enam uskumatu, et olin viimati juukseotsi lõikamas käinud täpselt aasta tagasi. Tavaliselt muutuvad need haraliseks juba paari kuuga, nii et mingist juuste kasvatamisest ei ole siiani juttugi olnud. Jah, tegelikult olid mu juukseotsad lausa nii heas seisus, et lõigata poleks neid vaja olnudki, kuid siiski said need maha naksatud hoopis teisel põhjusel.

Kuna ma juba mitu aastat kasvatan välja eest pikem-tagant lühem bob lõikust (milline vaev!), on juuksur iga kord püüdnud seda segadust tasapisi tasandada. Seekord (HURAAA!) said juuksed lõpuks ometi ühepikkusteks, mis aga tähendab, et eestpoolt tuli päris hea jupp jälle maha võtta. :(  Nüüd on juuksed eest jälle peaaegu sama pikad, kui aasta tagasi, mis on muidugi väga kurb, sest olin nii õnnelik oma saan juba patsi teha juustega. :) Aga nüüd ei peata mind enam miski, saan kasvatamisega otsast alata ja olen tänu juuksuri sõnadele hakkamist täis. :) Kuna tundub, et tooted, mida kasutan on mu juustele igati meeltmööda olnud ja nende tervises "peasüüdlased", siis mõtlesin, et jagan oma lemmikuid teiega ka, need tooted on kindlasti proovimist väärt.

♥♥♥

Down Under Natural´s Nude Volumizing Shampoo

Kuna ma kasutan vaheldumisi päris paljusid erinevaid šampoone nii vahelduse mõttes kui ka blogi jaoks testides, siis on mul vannitoas alati olemas üks Nude šampoon, mis on nii mõnusalt mahe ja õrn, igat sorti toitvate toodete vahepeal on sellega väga mõnus juukseid n.ö. rahustada. :) See jätab need pehmeks, lisab kohevust ja lõhnab mõnusalt. Suureks plussiks on 98% looduslik koostis, šampoon ei sisalda parabeene, sulfaate ega fosfaate. Lisaks on see saadaval väga hea hinnaga, sooduspakkumiste aegu jääb hind 3-4€ kanti. Müügil nii Kaubamajas, I.L.U.-s kui mitmes marketis. 

image

♥♥♥

Aussie Aussome Volume Conditioner

Ma ei tea kuidas, aga see palsam tõesti lisab volüümi. Kohevus peaks alguse saama juuksejuurtest, kuid sinnani ju palsam ei küündi... Igatahes teeb see mu nadi paruka palju paksemaks ja lisab mõnusat pehmust, millest mu juustel alati puudus on, need lihtsalt on ühed parajad traadid. :) Niisutust pakub palsam keskmiselt, aga mulle sobib, see hoiab juuksed kauem puhtad. Aussie tooteid olen müügil näinud Kaubamajas ja Prismas. Hinnad jäävad 6-8€ kanti, aga tasub kindlasti sooduspakkumisi oodata.

image

♥♥♥

Tahe Botanic Acabado Gold Mask

Maski teen juustele tavaliselt kord nädalas ja siis ikka korralikult. Kõige parem on asi ette võtta vannis mõnuledes, sest soojuse mõjul juukse soomused avanevad ja võtavad kogu pakutava kraami palju lahkemalt vastu. Peale peapesu ja rätikuga kuivatamist määrin ohtralt maski juustele, katan kilemütsiga ja keeran otsa veel rätiku, et oleks veelgi soojem. Peale loputamist on juuksed ikka VÄGA pehmed ja siledad. Kamm käib imekergelt juustest läbi ja need lõhnavad mõnusalt. 

image ♥♥♥
Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor
See sügavniisutav Austraalia mündipõõsa ekstraktiga palsam teeb kolme minutiga ära super töö. Juuksed jäävad hästi pehmed ja siledad. Eriti meeldib mulle selle palsami kork, mida ei pea lahti-kinni keerama, lihtsalt pigista pudelit ja alt avavusest potsatab sobiv kogus toodet peopessa, mugav! Kuna toode on mõeldud kahjustatud juustele ja minu omad on hetkel päris heas seisus, siis  kasutan seda kommilõhnalist heleroosat  palsam-maski paar kord nädalas, profülaktika mõttes. 
image

♥♥♥
Schwarzkopf Moisture Kick Spray Conditioner
8,90€ LINK
Seda spreid kasutan ma tihedasti just talviti, kui juuksed lähevad meeletult elektrit täis. See tõesti niisutab neid ja taltsutab seda hullu särinat natuke. Mulle meeldib seda pähe vurtsutada just ööseks, kui järgmisel hommikul on peapesu plaanis. Siis panen kohe ohtrasti, et kõik juuksed oleks korralikult kaetud. Kui ma kasutan spreid pestud niisketel juustel, nagu pudelil kirjas, siis kogused on muidugi palju väiksemad, paarist vajutusest on küll, kui pihustamisega liiale minna on tulemuseks rasked ja pulkas juuksed. Õige doseerimise korral jäävad juuksed mõnusad, pehmed ja lisaks lõhnavad imehästi. :)
image

♥♥♥
Kitoko Oil Treatment
22,90€ LINK
Kõige viimaseks jätsin kõige parema. :) Kui ma augustis avaldatud arvustuses SIIN kirjutasin, et see on parim juukseõli, mida olen proovinud, siis nüüd neli kuud hiljem julgen isegi väita, et see on parim juuksehooldustoode üldse, mida kunagi olen kasutanud. Minu õhukestele juustele sobib see ideaalselt, sest on nii kerge ja imendub täielikult. Mingil imelisel moel muudab see mu juuksed  imepehmeteks ning siledateks, vahel lausa imestan isegi, kas need ikka on minu juuksed - nagu siid! :) Mis mulle veel väga meeldib - see õli säästab nii aega kui juukseid, sest muudab föönitamisaja poole lühemaks, hommikuti on ju iga minut kallis ja poole vähema kuuma õhu puhumine tähendab poole tervemaid juukseid. ;) Lõhn on ka imeline...
image

♥♥♥
Mul on teile, armsad lugejad ära jagada üks pudelike seda toredat õli. :) Loosin välja 10ml pudeli, millest jätkub kindlasti mitmeks kuuks, sest seda kulub korraga imevähe. 
image

Kui soovid loosis osaleda:

♥ Ole minu blogi jälgija, selleks saad, vajutades lehe paremas servas sinist nuppu kirjaga "Join This Site" ja blogi Facebooki sõber, liituda saad SIIN või lehe paremas servas. ♥ Saad veel ühe hääle, kui jagad loosimise pilti Facebookis sõpradega. Pilt asub SIIN.

♥ Kirjuta siia postituse alla oma nimi ja mailiaadress, et saaksin sinuga ühendust võtta. Kui soovid, lisa ka oma lemmik juuksehooldustoode, loeksin huviga. ;) 

Kingitused loosin välja 17.detsembril!


image  Tänaseks ongi kõik, olge armsad!♥


imageimage

image

Olen Pille-Riin, 30+ šopahoolik Tartust, kes püüab elu mitte liiga tõsiselt võtta. ;) Minu blogist leiad postitusi ilu-moe-toidu-kodu vallast. Loodan, et meeldib! :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Pille-Riin Hetke lemmikud #3 juukse - eri + Kitoko kingiloos!