EEVA naistekas

Esmaspäev, 29. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Meie puhkus Grand Rose spas - Tema ja Temake pakett

Postitas blogisse: Costany's Sparkles
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Aitäh kallis nende imelise kolme aasta eest! Sa oled suurepärane! 

Oleme elusalt ja tervelt oma väikeselt puhkuselt Saaremaal tagasi. Pakett mille tellisime leiab siit: Tema ja Temake. See sisaldas siis 2 ööd, 3 päeva majutust, 60 minutit duaalmassaaži, käte või jalgade hoolitsus kummalegi ning kahel päeval hommikusööki tuppa. Loomulikult kuulus paketti ka piiramatu spa kasutamine. Paketi hinnaks on 250€.

Kahjuks ei saanud me töö tõttu varem tulema ja saime alles kell 18.00 lennukile. Kohale jõudsime umbes poole kaheksast. Läksime sõime restoranis õhtusööki ja esimesel päeval spasse ei läinudki.  

Restoran Rose avaldas kenasti oma 3-käigulise õhtusöögiga muljet. Neil oli mingisugune detsembri eripakkumine.. Super kõrvitsapüree!! Ausalt ka, ei raatsinud kohe üldse pearoale ruumi jätta. 

image

Hotellitoa asukohaga meil ei vedanud. Meie tuba vaatas aknast otse spa peale (olime esimesel korrusel) ning inimesed kõndisid akna tagant mööda. Õnneks saime need paksud tumedad kardinad ette tõmmata ja istusime siis oma koopakeses. Tuba oli väga kena ja puhas.. Nagu Grand Rose'le omane. Toa tegi huvitavaks see, et wc/vannituba eraldas magamistoast vaid klaasist sein. Õnneks käisid sellel ka kardinad ette :)) 

Mulle meeldis, et toad olid soojad, sest mina kui täielik külmavares muidu hakkama ei saa.. Küll aga oli küttesüsteem lahendatud õhksoojuspumbaga?! Mingi ventilaator tegi toas kõvasti, kõvasti lärmi. Ei leidnud ka kohta kust seda kinni saaks panna. Samas ei pannud me seda lõpuks tähelegi.

image

Kuigi pakett näeb ette, et hommikusööki saab tuppa tellida siis mina soovitan ikkagi alla restorani minna. Valik on kordades suurem ja üleüldse väga maitsev ja hea. Alt saab korraliku lattet ja värsket kodujuustu. Mmmm.. Esimesel päeval tellisime hommikusöögi tuppa ja järgmisel päeval otsustasime siis ise alla minna. Kuna meie tellisime esimese päeva hommikusöögi üsna hiliseks ajaks ( 10:30 ) siis oli see juba jahtunud ning pooltki mitte nii hea kui all värskelt. Aga muidu igati kiitus! Väga kena restoran ja väga hea valik!

image

Spa ja saunakeskus on muidugi vaieldamatult Saaremaa parim. Ta on väga sarnane meile armsaks saanud Viimsi spaga ja on väga korralik ja puhas. Meeste ja naiste saunad on erinevalt GO-spast koos mis on super. Eriti mõnusad on kase- ja kadakasaunad ja loomulikult klassikaline soome saun. Mis aga veidike pettumust valmistas oli see, et uus välisaun ei olnud pooltki seda mis see on Viimsis. See oli väga pisike ja seal ühtegi "jääauku" või külma basseini ei olnud. See ei erinenud eriti sees olevast soome saunast. Said ainult keset parkimisplatsi seista ja ennast jahutada. Ehk see veel on tulemas? Teab keegi? 

Duaalmassaaž oli super! Väga romantiline ja mõnus. Seda soovitan niisamagi võtta juhul kui mõne teise paketi kasuks otsustate. Koos minna on ikka veidike teistmoodi! Käte ja jalgade hoolitsuse jagasime nii, et mina sain jalgadele ja jüri kätele. Naljakas oli see, et meid viidi ühte ruumi kus oli ca 5 boksi mis olid eraldatud valgete kardinatega. Mind pandi ühte otsa ja Jürit teise. Hoolitsust tegi aga üks inimene ja meile korda mööda. Väga naljakas! Nii me siis vestlesime Jüriga üle nelja kardina. Massöörid ise olid sõbralikud ja teenindasid meid hästi. Ei ole ühtegi halba sõna öelda. 

Aga ongi selleks korraks kõik.. Kus ja kuidas tähistate oma aastapäeva teie? Millised on kogemused Saaremaa spadega?

Costany's Sparkles ilu ja elustiili blogist on saanud üks hubane kohake, kus koos lugejatega jagatakse omavahel infot parimate ilutoodete, vingeimate tegevuste ning kõige maitsvamate retseptide kohta!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Triinu Liis Meie puhkus Grand Rose spas - Tema ja Temake pakett