EEVA naistekas

Reede, 26. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Natukene nüüd juustest..

Postitas blogisse: Miss Reti
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Peale triibutamist on mu juuksed nii kuivad otstest - saan süüdistada ainult iseennast. Tegelikult peseme juukseid üsna valesti (mõtlen jälle ennast :D). Shampooniga peaks pesema vaid juuri ning palsam peaks käime vaid juukseotsadele ning palsami peaks välja loputama jahedama veega. Aga see selleks. Tänase postituse eesmärk oli mainida, et soetasin endale eile sügavniistutava shampooni ning ka kuivshampooni.

Tegemist on väga hea shampooniga. Tõesti niisutab ja toidab. Korduvalt haarab käsi selle toote järgi. Hinnaks oli umbes 11 €.

image

Tegemist on asendamatu tootega, kui peaks vahest hommikuti sisse magama. Samas lõhn just väga meeldiv ei ole. Toote hind oli 6 €.

Lisaks on veel üks toode millest ma olen ammu tahtnud rääkida - selleks on ripsmeseerum. Algul puudus mul usk, et mingi selline toode mõjub, aga nüüd on tulemusi tõesti näha. Mu ripsmed on muutunud vähekene pikemaks(kuigi nad on alati pikad olnud), aga nad on TÄIEGA tugevad. Ja ma olen nii rahul.

image

Toote hinda ei tea, kuna sain toote kingituseks.

Käes on kõige pimedam aeg, seega alustasin ka vitamiinikuuriga. A- ja E-vitamiinid on hädavajalikud nahale ning Letsiin toetab ajutegevust ning soodustab keskendumisvõimet.

Päikest Teile, :)

Olen Reti, 20-ne aastane Tartu neiu, kelle blogist võite leida nii ilu- kui eluolupostitusi. Samuti aeg-ajalt lisan ka häid retsepte :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Reti Natukene nüüd juustest..