EEVA naistekas

Reede, 17. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Victoria´s Secret kingiloos!

Postitas blogisse: Genefic
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Aasta hakkabki lõppema, kas teile tundub ka, et seekordne libises eriti kiirelt mööda? Alles see oli, kui pressisin jõulukaunistused karpidesse ja kappi, eile otsisin nad sealt jälle lagedale nagu ei oleks kevadet, suve ja sügist vahepeal olnudki. :) Aga nii tore on jälle lambikesed põlema süüdata ja päkapikukujukesed ritta seada, onju? Tahtsin selle jutuga jõuda sinna, et terve selle aasta olete te, armsad lugejad mulle nii palju rõõmu valmistanud, mind armsate kommentaaridega kostitanud, ilusaid kirju kirjutanud ja julgustanud ikka edasi minema, kui vahel olen kahelnud, kas jätkata. Kõige selle eest ja sellegi eest, mida ma sõnadesse ei oska panna, tahaksin teid tänada ja jõuluaja lähenemisele kohaselt kingitustega üllatada. Hakkasin mõtlema, mis võiks olla see, millega sobiks teid terve selle toreda aasta eest tänada... Kui lasin silme eest läbi kõik toredad tooted, mida mul on olnud rõõm selle peagi läbisaava aasta jooksul proovida, siis Victoria´s Secret-ile mõeldes olid tunded kõige soojemad ja vastus oligi käes! Kuna ma ise nendest nii kaua olin unistanud ja lõpuks proovides nii vaimustatud, siis tundus see mulle kõige sobivam valik. :)

Niisiis, kingin oma kahele tublile lugejale vabalt valitud Victoria´s Secreti kehahooldustoote või kehasprei!

Toote saab endale valida Glamora.ee lehelt SIIN. Valik on väga-väga lai, valida on pea 100 toote seast. :) Kirjutan õige pea lähemalt ka oma uutest VS-i toodetest ehk leiab keegi nendes oma lemmiku. Tartu lugejad saavad näiteks Jõululaadal 6.-7. detsembril Glamora boksis tooteid lähemalt uurida ja nuusutada, siis on lihtsam see õige välja valida. ;) 

Kui meeldiv toode leitud, toimi järgnevalt:

♥ Ole minu blogi jälgija, selleks saad, vajutades lehe paremas servas sinist nuppu Join This Site ja blogi Facebooki sõber, liituda saad SIIN või lehe paremas servas. ♥ Saad veel ühe hääle, kui jagad loosimise pilti Facebookis sõpradega. Pilt asub SIIN.

♥ Kirjuta siia postituse alla, millist Victoria, s Secret-i toodet endale soovid. Ära muretse, saad võidu korral oma otsust muuta, kui vahepeal oled ümber mõelnud ja uue lemmiku leidnud. :) Kirjuta kommentaari ka oma nimi ja mailiaadress, et saaksin sinuga ühendust võtta. 

Kingitused loosin välja 16.detsembril!

Edu kõigile! :)

image
image

Tänaseks ongi kõik, olge armsad!♥


imageimage

image

Olen Pille-Riin, 30+ šopahoolik Tartust, kes püüab elu mitte liiga tõsiselt võtta. ;) Minu blogist leiad postitusi ilu-moe-toidu-kodu vallast. Loodan, et meeldib! :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Pille-Riin Victoria´s Secret kingiloos!