EEVA naistekas

Esmaspäev, 29. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Product review: Montagne Jeunesse - šokolaadimask.

Postitas blogisse: Costany's Sparkles
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Minul on tava nädalavahetustel näole maski teha.. Ühest küljest lõõgastumiseks ja teisest küljest ikkagi naha hoolduseks. Olen päris aus ja ütlen, et enamasti teen seda kahjuks sellel nädalavahetusel kui see mulle meenub ja reeglina juhtub see u 2 korda kuus. Tegelikult püüan oma näonaha hoolduses järjest hoolsam olla ja pöörata järjest rohkem tähelepanu ka kaelale ja dekolteele.

Neid konkreetseid Montagne Jeunesse maske väga kirjudes pakendites on ilmselt igaüks kaubamajas näinud. Ei saanud minagi neist üle ega ümber ja nüüd olen üsna kindel püsikunde. Mulle meeldivad peaaegu kõik nende maskid. Täna räägin lähemalt šokolaadimaskist.

image

Montagne Jeunesse on üsna kaua turul olnud firma ja teada on, et nemad oma tooteid loomadel ei testi. Lisaks sellele on nende maskid naturaalsed ning ei sisalda gluteeni ja parabeene. Antud šokolaadimaski koostisosadesse kuulub kakao, meresool ja sheavõi. Ühest pakist jätkub tegelikult kaheks korraks ning selle hind jääb alla euro. Kusjuures antud šokolaadimask on ainuke mida on Jüri ka nõus kasutama, sest see lõhnab täpselt nagu šokolaadi puding. PS! Üsna raske on oma nägu mitte nahka pista.. Seda päris ausalt kohe! 

Koostiselt on ta selline üsna paks. Tänu sellele, et enne toote nahale kandmist nägu sooja veega pesta tuleb siis jääb nägu veidi niiskeks ja maski on palju lihtsam peale kanda. See mask on mõeldud sügavalt niisutamiseks ja puhastamiseks ning seda ta igaljuhul ka teeb. Samas mulle tundub, et ta ei ole nii karm näonaha vastu nagu mõni teine toode. Pigem selline kergem.. Kuna minul on üsna kuiv nahk siis pean peale selle maski kasutamist siiski mingi hetk kreemi appi võtma aga sellest pole lugu, sest erinevalt paljudest teistest maskidest mida proovinud olen ei tekita see mask peale maha pesemist nahal sellist kiskuvat tunnet.

Igaljuhul julgen kõigile soovitada! Milline on sinu lemmik mask antud firma toodetest? 

Ilusat nädalavahetust!

Costany's Sparkles ilu ja elustiili blogist on saanud üks hubane kohake, kus koos lugejatega jagatakse omavahel infot parimate ilutoodete, vingeimate tegevuste ning kõige maitsvamate retseptide kohta!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Triinu Liis Product review: Montagne Jeunesse - šokolaadimask.