EEVA naistekas

Neljapäev, 02. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Uut // Bourjois, L`Oreal, Labello, LaMav, Inika & Lindex

Postitas blogisse: Genefic
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Midagi ei ole teha, jälle üks "selline" postitus. Lihtsalt ilusad asjad, no mulle nii meeldib neid pildistada. :)

Tänu lausa kahele armsale blogilugejale, kellel oli meeles, et seda Bourjois šokolaaditahvlit endale igatsesin ja kes mind teavitasid Asoses alanud alest, sain selle endale lausa 30% soodsamalt ehk 6€-ga. Mul on ütlemata hea meel, sest seda bronzerit minu teada Eestist enam kusagilt müügilt ei leia, aitäh Jaanika ja Kärt! :)  Ka hetkel on see Asoses soodushinnaga 7,57€, tellida saab SIIT.  Õige pea teen mõnest Bourjois tootest lähemalt juttu, pistan selle karbi ka kindlasti postitusse. ;)

image

See näebki välja nagu šokolaad...

image

Minuga võeti ühendust toredast Leedu firmast BioEco ja pakuti testimiseks mõnusaid orgaanilisi kosmeetikatooteid LaMav´ilt ja Inika´lt. Eriti põnev, sest ma ei olnud siiani kummastki brändist teadlik. 

image LaMav on saadaval SIIN ja Inika SIIN, kel loodusliku nahahoolduse ja kosmeetika vastu huvi, tasub kindlasti piiluda. Olen nii oblikaga pleegitavat päevakreemi kui ka mineraalset jumestuskreemi juba mõned korrad proovinud ja muljed on ülihead.  image

Kuna minu Lirene mitsellaarvesi on juba otsakorral ja selline eriti mugav meigi eemaldamine mulle vägagi istub, otsustasin ära proovida ka L´Oreal-i samalaadse toote. Tavahind on tootel 6€ ringis, tasub kindlasti otsida sooduspakkumisi., näiteks on novembris Ideaalkosmeetikas L´Oreal-i tooted 25% soodsamad, pead küll ei anna, et see vesi neil valikus on, aga võib piiluma minna, kellel huvi :)

image

Selle siiru-viirulise imehästi lõhnava Labello huulepalsami soetasin Koduekstrast 1,49€ eest. Mina ja minu huulepalsamid - kokku laulatatud :))

image

Kui Lindex´i e-poes oli kogu Matthew Williamsoni kollektsioon 30% soodsam, kasutasin juhust ja tellisin selle imearmsas karbis roosa käevõru...

image  Oi, kuidas mulle meeldib, kui pakkimisel kasutatakse siidipaberit ja veel niiii roosat...
image Lisaks imearmsale välimusele on sellel käevõrul ka üllas eesmärk - kogu selle müügist saadav tulu läheb rinnavähiga võitlemise tarbeks. Tellida saab SIIT või  soetada kodule lähimast Lindexi poest.
image image

Kas oled mõne tootega siit tuttav?

image

Tänaseks ongi kõik, olge armsad!♥

imageimage image

Olen Pille-Riin, 30+ šopahoolik Tartust, kes püüab elu mitte liiga tõsiselt võtta. ;) Minu blogist leiad postitusi ilu-moe-toidu-kodu vallast. Loodan, et meeldib! :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Pille-Riin Uut // Bourjois, L`Oreal, Labello, LaMav, Inika & Lindex