EEVA naistekas

Reede, 03. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Restorani arvustus - Cafe Lavendel

Postitas blogisse: Costany's Sparkles
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Kuna me Jüriga armastame väljas söömas käia ja erinevaid restorane külastada siis sündis ka idee neist kõigist ka arvustusi kirjutada. Ehk tuleb kellegile kasuks kui otsite kohta kuhu minna..

Viimsis avati novembri alguses uus kohvik "Lavendel". See asub Athena hotellis (sõpruse tee 9). Avatud on see P-N 11.00-22.00 ja R-L 11.00-24.00. Täna käisime seal siis esimest korda ja seda suuresti pelgalt uudishimust. Meie jaoks on iga uus söögikoht Viimis/Pirital hea uudis, sest praegustest oleme üsna tüdinenud juba.

image

Esimesena jäi silma see imearmas interjöör. Kohvikus olev mööbel on väga kontrastne.. Tumedad diivanid ja toolid, värvilised erinevate mustritega dekoratiivpadjad ja heledad lauad. Eriliselt laheda emotsiooni ja palju küsimusi tõi kohviku nurgas kõrgemal laval olev suur, suur klaver. Laupäeva õhtuti on neil elav muusika ja show. Väga lahe! Peaks mõnikord täitsa minema ja asja uurima. image

Menüü oli üsna väike ja valikut väga palju ei olnud. Kuigi need road mis olid menüüs kõlasid kõik väga isuäratavalt. Rohkem oli seal selliseid "luksuslikumaid" valikuid kui tavapäraseid toite. Kõike lihtsam nende seast oli klassikaline veiseliha burger. Täpselt selle kasuks me seekord otsustasimegi. Selline.. Kindla peale minek!

image

Toitu väga kaua ootama ei pidanud. Saime selle ca 10 minutiga kätte. Näha oli, et veiseliha pihv oli värskelt kohapeal tehtud mitte sügavkülmast võetud. Praad oli parajalt suur ning hind u 6€. Kõrvale serveeritud kaste aga oli täiesti maitsetu ja mulle ei meeldinud. Oleksin eelistanud küüslaugu/murulaugu/tilli või mõne muu komponendiga kastet. See oli puhas hapukoor majoneesiga. 

Burger ise oli üsna keskpärane. Ei midagi erilist. Maitsev oli ta küll aga kas nüüd just ootusi ületav? Ei. Burgeri vahel olnud pihv oli küpsetusastmelt medium miinus. Oleksin oodanud teenindajalt sellekohast küsimust, sest meie oleme harjunud burgeri vahel olevat liha sööma ikkagi veidike küpsemas vormis. Samas ei usu, et kõikide roogadega seal samamoodi on. Usun, et seal võib tegelikult täitsa asja saada.. Teenindajad võiksid veidike tähelepanelikumad ja vähem ükskõiksed olla. Tippi nagu ei tahtnudki jätta, sest teenindust kui sellist me ei kogenudki. Tellimuse pidi ise minema kassasse teatama, hiljem kassasse maksma. Teenindajatel oli nagu täitsa ükskõik. 

Proovime mõni päev ka midagi muud menüüst ja siis saame oma lõpliku arvamuse öelda. Hetkel on emotsioonid väga seinast-seina. Ühest küljest on hea meel midagi uut näha ja usun, et see koht alles tõmbab ennast käima. Ootame veidi.. Lootust nagu on! :)

Andke kommentaarides märku kas taolised restoranide arvustused võiksid huvi pakkuda? 

Ilusat pühapäeva armsad!

Costany's Sparkles ilu ja elustiili blogist on saanud üks hubane kohake, kus koos lugejatega jagatakse omavahel infot parimate ilutoodete, vingeimate tegevuste ning kõige maitsvamate retseptide kohta!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Triinu Liis Restorani arvustus - Cafe Lavendel