EEVA naistekas

Pühapäev, 05. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

New in: London + äsja tehtud ostud Eestist

Postitas blogisse: Costany's Sparkles
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Aega läks aga asja sai.. Teie ees on minu uued ostud. Siin siis Londonist pärit esemed kui ka meie oma Eestist. Aga enne veel ütlen, et hoidsin ilusti peale Londonit kõik tšekid alles aga eile õhtul kui tuba koristasin viskasin ma need ilmselt kogemata ära. Ma ei suuda neid kuskilt enam leida. Püüan hinnad ligikaudse täpsusega siia kirja panna :)

Aga esimesena särk mille ostsin eile postimaja uuest NewYorkerist. See oli nii kihvt ja mustade skinny'dega ideaalne kaaslane peole minekuks. Hind oli sellel 12,95€.

image

Selle särgi ostsin aga Londoni Bershkast. Orginaalne, I know! Aga tihti ongi nii, et minnes poodi kust jubedalt tahad midagi osta ei leia miskit. Samamoodi oli näiteks Forever21'ga. Sisse astudes haarasid kõik asjad nagu pilku aga lõpuks tulin poest välja tühjade kätega. 

Mul on viimasel ajal hakanud sellised lohvakad triiksärgid koos kitsate teksade ja kontsadega väga meeldima. Tundub, et ka Jürile, sest sellise kombo peale saan temalt kõige rohkem komplimente alati. See särk oli minu mäletamist mööda 9 poundi.

image

See must pintsak/jakk on pärit samuti Londonist ja seal olevast H&M'ist. Neile jõudis uus kollektsioon varem kohale kui meile. Nüüd on sama pintsak olemas ka meie H&M'is. Kusjuures ühtlasi on tegemist minu lemmik ostuga selle aasta jooksul üldse. Seda saab kanda nii mitut moodi ja selle õlakud on väga vinged! Hind ca 30 poundi.

image

Vasakul olevad püksid on pärit londoni topshop'ist. Täiesti tavalised tumesinised skinnyd. Eelmised olid mul juba üsna ära trööbatud. Hind neil 24 poundi. Paremal asuvad püksid ostsin aga hiljaaegu hippsterist 19,90 euro eest. Nende muster on lihtsalt nii vinge! Hind muidugi samuti väga kättesaadav.

image

See kampsik on minu teine lemmik. Kindlasti jõuluõhtul parimaks sõbraks! See on nii soe, pehme ja mugav! Ostsin selle Londonist next'ist 24 poundi eest. 

image

Ma jumaldan Hippsterist pärit kardigane. Need on alati nii teistmoodi ja omapärased + hinnad on mõistlikud. Hakkas see mulle silma oma kuldsete detailide poolest (nagu ma ka ühes eelnevas postituses mainisin, siis mingil veidral põhjusel on nüüd järsku mulle kuld väga meeldima hakanud). Hind oli sellel 19,95€. 

Lisaks üles pildistatud riietele ostsin londonist veel kaks paari retuuse mis parasjagu niiskena pesukuivatil ripuvad. Ühed militaarrohelised ja teised mustad. Mõlemad pärit primarkist. 

Aga ongi praegu kõik ja lobiseme juba järgmises postituses! 

Costany's Sparkles ilu ja elustiili blogist on saanud üks hubane kohake, kus koos lugejatega jagatakse omavahel infot parimate ilutoodete, vingeimate tegevuste ning kõige maitsvamate retseptide kohta!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Triinu Liis New in: London + äsja tehtud ostud Eestist