EEVA naistekas

Pühapäev, 05. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

GIVEAWAY: Lucky Laika sünnipäev!

Postitas blogisse: Costany's Sparkles
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Õhtust armsad!

Mul on hea meel teile teatada, et ka mina saan oma blogi lugejatele ühe Lucky Laika piltidest kinkida! Mäletan kui nägin mõni aeg tagasi Anna-Elisabethi blogis seda loosi ja mõtlesin endamisi, et ohh kui äge! Lucky Laika jagab kingitusi oma sünnipäeva puhul ning antud jänese pilt on sünnipäevaks eraldi loodud. Neid pilte ei saa kuskilt osta ning neid on ja jääb olema kõigest 33! Lisaks pildile saab võitja valida välja omale kõrvarõngad siit: http://www.luckylaika.com/korvarongad ning terve posu ilusate piltidega postkaarte. 

Olen ise üsna usin postkaartide saatja ja seda eriti jõulude ajal. Ehk võtab võitja samuti seekord pastaka, ümbriku ja margi ning paneb oma lähedased ennast eriti erilisena tundma :)

image

Loosimises osalemiseks tee järgmist:

1) Ole minu blogi avalik follower/jälgija

2) Lisa kommentaaridesse oma nimi ning e-post

Giveaway võitja loosin välja 24.10.13!

Costany's Sparkles ilu ja elustiili blogist on saanud üks hubane kohake, kus koos lugejatega jagatakse omavahel infot parimate ilutoodete, vingeimate tegevuste ning kõige maitsvamate retseptide kohta!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Triinu Liis GIVEAWAY: Lucky Laika sünnipäev!