EEVA naistekas

Neljapäev, 02. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Kingitused Siisonilt!

Postitas blogisse: Genefic
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Mida teie oleksite tundnud, kui kuller oleks toonud teile paki, kust seest pudeneb välja kõik see... ma ütlen ausalt, et mul hakkas alahuul värisema. :) Mitte ainult sellepärast, et ma kingituse üle nii väga rõõmustasin ja tänulikkusest härdaks muutusin, vaid ka seepärast, et Siisoni kingikarpi olid valitud tooted, milliseid oskaks kinkida mulle vaid mu parim sõber, kes teab täpselt, mis mind ahhetama paneb. :) Ja see käsitsikirjutatud imetoredate soovidega kirjake.. See kõik on lihtsalt liiga armas, et tõsi olla. :) 

Seda teemandikujulist kaelakeed brändilt Mint olen juba jõudnud  kandagi, no nii minu, nagu oleks ise välja valinud. Mulle meeldib eriti see tilluke "mint" plaadike. :)

image

Moshi küünlaid olen ma plaaninud juba pikemat aega poodi nuusutama minna, nüüd tulid nad mulle ise koju kätte. No täiesti uskumatu ja mõistatuslik, kuidas on võimalik küünla sisse püüda nii ehe mustika-juustukoogi lõhn, palju ei puudunud, et oleksin küünlad nahka pannud. :) Stop!
Oi, ja see China Glaze küünelakk toonis Fansy Pants (hi-hi) on tõeliselt kaunis - lillal taustal säravad imepeened erkroosad osakesed. Teen õige pea sellest ka lähemalt pilti, iseasi, kas see imepeen sädelus peale jääb, aga vähemasti te teate, et see on seal olemas. :)

image

Siison pakkis mõnusa pehme kampsuni nii armsasti paberisse, mis kinnitatud kleepsuga, kus kirjas - Nüüd kohe peegli ette! No kas ei ole armas. :)) Te ei kujuta ette, kui heldinult ja ettevaatlikult ma kõike seda käsitlesin, paber jäi isegi täitsa terveks. :) Suur suur tänu armsale Siisonile nii mõnusa ja südantsoendava kingituse eest!♥ 

image
Vot selliseid armsad inimesed ja asjad on Siisonis. :) Kõike seda saate aga juba ise Siisoni kodulehelt piiluda  SIIT. Valik on tõesti suur - müügil on naiste riided, jalatsid, ilutooted ja aksessuaarid. Kõik tooted on poodi hoolikalt valitud, igasugu jama sealt ei leia. :) 

Ma pean jälle patja nutma, et ma ei ela Tallinnas. :(  Nimelt on sellel nädalavahetusel toimumas Siisoni Outlet, kus pakutakse kaupa lausa kuni 75% soodsamalt! Vaadake toredaid oste, mis Mari -Liis üritusel sooritas SIIN, need kingad on mul nüüd wishlistis. :) Anna Elisabeth kirjutas üritusest SIIN. Oeh, kade olen. :) Kel õnn Tallinnas viibida, see seadku kindlasti sammud Pirita Rannahoonesse, ürituse info asub SIIN
 Kes nagu mina, on Tallinnast ületamatult kaugel, ei pea siiski kurvastama, sest häid pakkumisi on teisigi! Kuna Siisoni tiim on ka mobiiliäpp Basaar taga (uskumatult andekad inimesed!), siis kõigile, kes tirivad endale oktoobrikuu jooksul Basaari ja panevad müüki vähemalt ühe toote, saavad Siisonilt sooduskoodi, millega nende poes 15% soodsamalt šopata! Loe pakkumisest lähemalt SIIT. Kes ei ole kursis, millest jutt, siis Basaarist kirjutasin üleelmises postituses pikalt-pikalt. ;)
image
image
Kas olete Siisonist midagi ägedat soetanud?
Kas on midagi, millele silma peale olete pannud? Mina juba nikerdan sealsest valikust soovide listi, päkapikke peab varakult teavitama. ;) image

Lihtsalt uskumatult soe päike särab õues, pean Vinku maast lahti raputama ja ta päikese kätte viima vanu konte soendama,
enda omi ka muidugi hi-hii :)
Tänaseks jälle kõik, olge armsad!♥

image

image

image

Olen Pille-Riin, 30+ šopahoolik Tartust, kes püüab elu mitte liiga tõsiselt võtta. ;) Minu blogist leiad postitusi ilu-moe-toidu-kodu vallast. Loodan, et meeldib! :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Pille-Riin Kingitused Siisonilt!