EEVA naistekas

Kolmapäev, 01. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

New products

Postitas blogisse: Do-Dolce
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Mõni aeg tagasi sain endale ühe väga mõnusa kingikoti (v.a seebid) ja nüüd on katsetamist palju!

Otsustasin osa tooteid näidata nüüd ning mõne aja pärast, kui olen veidi juba ka katsetanud, tutvustada ka teisi.

A some while ago I got a nice bag with goodies and now I have so many things to try out! I decided to show you some things now and after a while all the others, then I have tried them out and I have better opinion.

image image image

Kolm sädelevat ja silmapaistvat küünelakki L´Orealilt (nr. 843, 837 ja 836). Eelkõige meeldib mulle nende välimus, paraja suurusega ning väga kauni disainiga, kuldne kork on justkui kirss tordil! Algul arvasin, et lakki tuleb panna peale mitmeid kihte, et sädelus korralikult jääks, kuid juba esimene tõmme üllatas mind väga positiivselt! Varasemalt olen tugeva sädeluse soovides lisanud läbipaistvale lakile ise sädelevat pulbrit, kuid nüüd jääb selline mäkerdamine kohe kindlasti ära! See lakk on super kattev, väga sädelev ning siiani ka vastupidav! Just talvel meeldib mulle väga selliseid lakke kasutada ning teha üks näpp teistest väheke erilisemaks.
Three sparkly nail polish by L'Oreal (nr. 843, 837 and 836). At first I thought that I have to put several layers so they would sparkle properly but already the first layer surprised me very positively! This nailpolish is super and very glittering! Sparkle is my favorite, especially when it´s winter-time and it´s nice to make one finger a bit more special by adding a sparkle! image

Sädelev küünelakk Avonilt. Lakk on hele, piisavalt tagasihoidlik ja samal ajal ka väljapaistev.  Lakis olevad sädelused mängivad valguse käes vingerpussi ning peegeldavad kõiki erinevaid värve! Kahjuks pole ma seda veel jõudnud katsetada, et rääkida vastupidavuse kohta, kuid siiani pole ma pidanud Avoni lakkides pettuma, loodetavasti on nii ka seekord. Glitter nailpolish by Avon. It´s girly, sparkling and outstanding at the same time. Unfortunately I haven´t tested this yet, but so far I haven´t been disappointed with Avon products so hopefully it´s nice aswell. image image

Lisaks peitus kotis ennast kaks paari kõrvarõngaid. Need pisikesed sinised on väga minulikud, mulle on juba tükk aega meeldinud kanda just väiksemaid, kuid siiski erilisemaid kõrvarõngaid ning samuti on see türkiissinine värv väga kaunis!

Also I got two pair of earrings. Those little blue ones are just perefct for me, for a while I have been into small but special earrings ant this blue color is so beautiful!

image image image
Kas olete mõnda pildil olevatest toodetest proovinud? Kuidas rahule olete jäänud?

Have you tried some of the product from the photos?

Do-Dolce näol on tegemist on ühe Eestimaa neiu blogiga, kes on elanud nii Londonis kui ka Itaalias ning hetkel resideerub kodumaal. Blogi kajastab kõike, mis inspireeriv tundub - uued ostud, argipäev, outfit, toit, review, reisimised, retseptid ja ilusad pildid.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eneli New products