EEVA naistekas

Neljapäev, 02. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Lemmikehted 1

Postitas blogisse: All About Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Eelmises postituses lubasin kirjutada enda lemmikehetest. Vaimusilmas kujutasin ette mõnda kõrvarõngapaari ja paari sõrmust, aga kui sahtli lahti tegin, sain aru, et kõik ühte postitusse ei mahu. Niisiis hakkab jooksma seeriatesari minu lemmikehetest - see siin on esimene, millalgi teen teise ja kolmanda osa ka. Ja luban, et otsin välja parema fotoka, kui iphone kaamera... Ehted on reas ilusa "matroska"-stiilis salli peal, mis on samuti täielik lemmik ja lisatud on väike kommentaar!

Vasakult poolt alustades, esimene sõrmus, on täitsa minu minu kätetöö. Tegin seda päris mitu kuud, nägin sellega väga palju vaeva, lõpuks sain viie ja mina olen ka rahul, kunstikooli võlud!
Teine, ussisõrmus, on pärit Egiptusest. Sain selle sünnipäevaks.
Kellaga sõrmus on eriti lahe vidin - näeb välja tõesti täpselt nagu kell ja pärit on mingisugusest Kristiine kaubanduskeskuse poest.
Neljas sõrmus, tumeda kiviga, mis erineva valguse alt erinevaid toone viskab, on poisi kingitus.
Ja selleks korraks viimase sõrmuse, kinkisin endale kohe päris ise :) Tegelikult oli see päris mitu kuud kadunud, olin ta juba peast ka välja visanud, kui leidsin selle fliisteki (?) seest.
Alumine kolme kiviga kaelakee on sellel suvel ostetud Läti H&M-st

 

 

 

 

 

Eelmine suvel olin kolm nädalat Itaalias. Jalutasin parasjagu mööda pikka ja väga idüllilist rannaliiva, kui ühel hetkel oli nina ees ehetekäru (?). Seal oli väga palju ilusaid käevõrusid ja lõpuks valisin välja just selle.
Teine ehe on pärit Mangost.

 

 

 



Alumine paar kõrvarõngaid on päit ebayst ja ülemine Lindexist.

 

 

 

 

 

 

See pilt on küll väga halvasti välja kukkunud..

 

Välimised kolm on peapaelad, pärit Zarast. Sisemine on kaheosaline kuldne kaelakett, Assesorizest. Ja sisemine südameke ( mida peaaegu polegi näha ) on käekett. Minimalistlik, aga armas, komplekti teine pool, kaelakett, reisib praegu sõbrannaga Austraalias :)

Olen Epp, Tallinna tüdruk ja nagu blogi pealkiri ütleb, siis kirjutan kõigest ilusast - huulepulkadest ja kottidest, kodukujunduse ja inimesteni välja. Vaadake üle ja loodetavasti naudite ;)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Epp Lemmikehted 1