EEVA naistekas

Kolmapäev, 01. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

What a wonderful life it is: Would you rather TAG with MissLiina!

Postitas blogisse: Costany's Sparkles
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Reedel käis mul külas üdini särav ja armas Liina. Tema blogi leiate siit: http://www.missliina.com. Kokku saime minu juures üsna hommikul vara ja filmisime koos kummagi blogi jaoks kaks videot. Seega kiigake kindlasti Liina blogisse, et leida sealt üks maru naljakas challange ning selle video teine osa. Hetkel veel videod üleval ei ole kuid tasub valvas olla, sest need peaks õige pea ülesse minema.

Aitäh sulle Liina veelkord toreda päeva eest ja ilmselt teeme selliseid videosid koos veel. Võiksite siia postituse alla jätta ka mõne hea video idee mida tulevikus teostada võiksime.

Ilusat nädalavahetust!

Costany's Sparkles ilu ja elustiili blogist on saanud üks hubane kohake, kus koos lugejatega jagatakse omavahel infot parimate ilutoodete, vingeimate tegevuste ning kõige maitsvamate retseptide kohta!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Triinu Liis What a wonderful life it is: Would you rather TAG with MissLiina!