EEVA naistekas

Esmaspäev, 29. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

What a wonderful life it is: Work - Endover KVB

Postitas blogisse: Costany's Sparkles
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

PS! kas teile ei tundu, et antud foto oleks justkui mõne krimiseriaali "tiimi pilt"?

Saage tuttavaks minu tööperekonnaga!

Minu katseaeg saab neljapäeval läbi ja olen juba 4 kuud Endover kinnisvara müügijuhiks olnud. Ma olen ääretult õnnelik, et selle otsuse tegin ja väljakutse vastu võtsin. See on avanud mulle palju uksi ja aidanud mul sammukese edasi astuda. Töökoormus on suur, aga ma naudin seda väga. See on täpselt see mida mulle teha meeldib.. Tänaseks on saanud sealsed inimesed mulle juba üsna lähedaseks ja hea meelega kutsun neid oma teiseks perekonnaks. Koos moodustame meeskonna mis toimib hästi ja üksteist toetades ja aidates jõuame ilusti ühisele eesmärgile lähemale.

Oktoobris lähen nädalaks ka lähetusele Londonisse. Seda koos meie firma turundusjuhiga. Saame seal tutvuda Londoni kinnisvaraga ja endaga kaasa tuua häid ideid mida edaspidi rakendada. Olen sellepärast väga, väga, väga elevil aga samas ka pisut kurb, et seda koos Jüriga teha ei saa. 

image Hetkel on meil müügis kolm projekti: Lille 27Metropoli majad ja Kadrioru residentsid. Kui mõni nende seast peaks teile huvi pakkuma siis võite minuga julgelt ühendust võtta. Küll aga ei kirjuta ma seda postitust üldse sellepärast. Tahan teiega lihtsalt seda veidike teist osa oma elust jagada.. Need pildid siin said tehtud eelmisel nädalal kui meil oli uue koosseisuga meeskonna pildistamine. Fotod tehti siis kodulehe, visiitkaartide, signatuuride ja turundusmaterjalide tarbeks.  image

Pildid on tehtud meie kontoris ja ma olen täiesti üllatunud kui hea valgusega pildid said tehtud ilma igasuguse stuudio valgustuseta. Super töö fotograafi poolt! Kontor asub meil Kesklinna südames, City Plaza majas ja tegelikult kolisime firmaga sinna alles kolm kuud tagasi. Mulle tohutult meeldib selle büroo lihtsus ja aura. Kohe mõnus on tööd teha. Lisaks sellele on ka asukoht igati logistiliselt mugav nii minu kui ka klientide jaoks. See on minu meelest suure tähtsusega, sest ka tulemused on paremad kui töötingimused sobivad. Minu trajektoori jaoks hommikuti on see ideaalne, sest liigun ju bussiga või jala. Terminalist on kaks sammu tööle, kaks sammu objektile ja kaks sammu tagasi bussile. 

Milline on teie eriala ning kuidas enda tee selleni leidsite?

Costany's Sparkles ilu ja elustiili blogist on saanud üks hubane kohake, kus koos lugejatega jagatakse omavahel infot parimate ilutoodete, vingeimate tegevuste ning kõige maitsvamate retseptide kohta!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Triinu Liis What a wonderful life it is: Work - Endover KVB