EEVA naistekas

Kolmapäev, 01. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

A beautiful gift from Siison!

Postitas blogisse: Costany's Sparkles
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Sain eile suure, suure üllatuse osaliseks kui minu töötelefonile saabus sõnum, et Solarise smartpostis on mind ootamas pakike. Mul ei olnud õrna aimugi miks ja kuidas see sinna sai ja põnevus oli suur kui järele läksin. Soovimaks ilusat sügist oli Siisoni pere mind üllatanud pisikese ja vägagi praktilise kingitusega. Suur, suur aitäh Siisonile selle imearmsa üllatuse eest! Üleüldse on jätnud siison mulle sellise hea mulje ja sooja tunde. Mulle tohutult meeldib kui inimesed teevad oma asju pühendumuse ja kirega ning ületavad inimeste ootusi. Super!

image

Oma pakikesest leidsin kõige ilusama helkuri mida iial näinud olen.. Kui armas see on? See käib haaknõelaga tagant kinni ja sobib hästi just koti külge kinnitamiseks. Pimedale sügisele vastu minnes on see parimaks abimeheks! Lisaks sellele oli siisoni pere mõeldud ka sügise kargemate ilmade peale.. Pakikeses oli peidus huulepalsam millega külmade ilmade ajal huultele pai teha. 

image

Minu küünalde armastusest teate te ilmselt kõik.. Sumedad sügisõhtud muudab minu jaoks veidike valgemaks nüüd Joiki mandariini lõhnaline küünal. Lisaks sellele peitis ennast pakikeses ka tagasihoidlik ja ilus käekett. Mulle väga meeldib türkiisi ja kuldse kooslus ning selle kee lihtsus.

image

Aga, et minu blogis leidub ka palju toodete arvustusi, lisasid nad pakikesse ka peotäie testreid. Nende hulgas siis mitmed shampoonid ja kreemid. Kusjuures ma vist ei tea ühtegi firmat mille testrid endale proovimiseks sain, seega põnev, põnev! Tundub, et tegimist on rohkem selliste looduslike toodetega.

 Mina lippan nüüd tagasi Hiiumaale ja pühapäeval olen tagasi. Ilusat nädalavahetust armsad!

Costany's Sparkles ilu ja elustiili blogist on saanud üks hubane kohake, kus koos lugejatega jagatakse omavahel infot parimate ilutoodete, vingeimate tegevuste ning kõige maitsvamate retseptide kohta!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Triinu Liis A beautiful gift from Siison!