EEVA naistekas

Teisipäev, 07. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Photoshoot with Silver Mikiver

Postitas blogisse: Do-Dolce
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Käisime septembri alguses kaaslasega pildistamas ning minu kohene soov oli, et kõik peab toimuma väljas ja kusagil looduses. Viimasel minutil tegin fotograaf Silver Mikiver´iga kokkulepped ning nii me ühel pühapäeva pärastlõunal kokku saime ja Viimsi metsa sõitsime. Meie kahjuks või õnneks sadas sel päeval kui oavarrest, müristas ning lõi isegi välku. Sellest tulenevalt pidi Allan enamus ajast Silverit ja tehnikat vihma eest kaitsma ning mina olin siis üksinda kaamera ees.

Kuna ümbrus ja kogu meeleolu oli üsna hirmutav, siis pidin seda ka endas väljendama, kuigi see oli minu jaoks tohutult raske, sest parema meelega ma naeraks pidevalt.

In early September me and my boyfriend had photoshoot with Silver Mikiver. It was raining and lightning all day, it was like storm, so it was quite a experience! Unfortunately I´m alone almost all of the pictures, because Allan was holding an umbrella to protect Silver and camera. As the surrounding and the whole mood was pretty scary, I had to also express this kind of feelings, even though it was tremendously difficult for me because I like to laugh more.

  image image image

Dress Italian market / Jewelery Italian designer Rebecca

Milline on olnud Teie kõige naljakaim, hirmsaim või tobedaim juhtum pildistamisel?

What has been Your most scariest or funniestshooting incident?

 Ära unusta osalemist loosist, kus võib võita piletid messile Ilu Sõnum! Osaleda saab SIIN

Do-Dolce näol on tegemist on ühe Eestimaa neiu blogiga, kes on elanud nii Londonis kui ka Itaalias ning hetkel resideerub kodumaal. Blogi kajastab kõike, mis inspireeriv tundub - uued ostud, argipäev, outfit, toit, review, reisimised, retseptid ja ilusad pildid.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eneli Photoshoot with Silver Mikiver