EEVA naistekas

Teisipäev, 07. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Review: Ricinus oil

Postitas blogisse: Do-Dolce
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Mitmed tuttavad on minult küsinud riitsinusõli kohta ning otsustasin sellest ka Teile rääkida.

Mina alustasin riitsinusõli kasutamist ripsmepikenduste eemaldamise järel ning seda pisikest 100ml pudelit on mul reaalselt jätkunud juba paariks aastaks, kuigi kasutan teda päris tihedalt. Müüakse seda pea igas apteegis ning maksab üldiselt 1.50-4€ (kuigi avastasin hetkel, et näiteks Nurme Seep müüb riitsinuõli lausa 8€ eest!)

Today I´m going to talk about ricinus oil. I started using this after I removed eyelash extensions. It´s 100ml and I have already used that couple of years, even though I use that quite often, I still have about quarter of bottle.

Riitsinusõli on külmpressmeetodil riitsinuse seemnetest saadud kuivamatu õli. Ta on väga mitmekülgne ning saab kasutada laialdaselt. Peamiselt kasutatakse küünte, ripsmete ja juuste tugevdamiseks ja kasvu soodustamiseks, kuid sobib ka silmameigi ja pindude eemaldamiseks ning nahaärrituste leevendamiseks.

Castor oil is pressed from the seeds of castor bean. It´s very easy to use and can be used widely. Mainly it´s used in the nail, eyelashes and hair to strengthen them and encourage the growth, but it´s also suitable for removing eye makeup and relieve skin irritations. image

Kuidas kasutada?

• Kanda vatitikuga õli ööseks ripsmepiirile või puhta ripsmeharjaga (sobib ka puhtaks pestud vana ripsmetuši hari) ripsmetele, kuid vältida limaskestale sattumist. Loputada ei ole tarvis, kuna imendub ööga sisse ning aitab kasvatada ning tugevdada enda ripsmeid. Mina kasutasin ripsmepikenduste eemaldamise järel ning aitas päris hästi, meeletut kasvu ma küll ei täheldanud, kuid olid tihedamad ja ei langenud enam nii kergelt välja.
• Hõõruda küüntele või teha sooja õlivanni, see soodustab küünte kasvu ja tugevdab küüneplaati. Sel viisil kasutan antud õli ka kõige tihedamalt ning see tõesti aitab, küüned enam ei lõhene ega murdu nii kergelt.

• Regulaarsed juuksemaskid toidavad ja tugevdavad juukseid. lisaks väldivad kõõma teket. Õli võib segada maskiks või kanda otstele, lasta seista ning seejärel maha pesta, kasutada umbes kord nädalas. Maski teha on väga lihtne ning maskina on õli juustest lihtsam maha pesta.
• Määrida enne külma kätte minekut huultele või kanda juba lõhenenud ja külmast lõhutud huultele.
• Õli soodustab väiksemate kriimustuste paranemist.

 • Määrida jalgu ning panna ööseks jalga puuvillased sokid, hommikuks on jalanahk pehme ning puhanud.
How to use?

• Put the oil for the eyelash border and leave for overnight, but avoid contact with mucous membranes, it helps to grow and strengthen Your lashes. I used that after eyelash extensions removal and helped pretty well, though I did not saw a colossal growth, but my lashes were thicker and didn´t fall off so easily.
• Scrub for a nails or do a warm oil bath, it promotes nail growth and strengthens the nail plate. I use that oil in this way the most and this really helps my nails, they don´t split or break so easily.
• Regular hair masks strengthen the hair. The oil can be mixed into a mask or wear on the ends, let stand and then wash off, use about once a week. The mask is very easy to make and in this way it´s easier wash the oil off.
• Apply to the lips before going out when it´s cold or when Your lips are already damaged.
• Oil promotes healing of minor scratches.
  • Apply to the legs and wear cotton sock at night, in the morning the skin are soft and rested. image
Juuksemaski retseptid (kõiki maske hoian peas 15min-2h või vahel ka terve öö, pesen seejärel juuksed kaks korda korralikult puhtaks ja loputan kõige lõpuks jaheda veega):

1) 2 muna + 2tl riitsinusõli
2) 1 muna + 2tl mett + 2tl riitsinusõli
3) 1 muna + 2 tlpl oliiviõli + 2tl riitsinusõli


Hair mask recipes (I hold all the masks about 15min-2h or sometimes the whole night and then I properly wash my hair twice and at the end I rinse with cold water):1) 2 eggs + 2 tsp castor oil
2) 1 egg + 2 tsp honey + 2 tsp castor oil
3) 1 egg + 2 tsp olive oil + 2 tsp castor oil image
Kas olete riitsinusõli proovinud? Millised on Teie nipid ja maskid mida kasutate parima tulemuse saavutamiseks?

Do You use castor oil? Do You have some tricks or recipes for getting the best result?Ära unusta osalemist loosist, kus võib võita piletid messile Ilu Sõnum! Osaleda saab SIIN

Do-Dolce näol on tegemist on ühe Eestimaa neiu blogiga, kes on elanud nii Londonis kui ka Itaalias ning hetkel resideerub kodumaal. Blogi kajastab kõike, mis inspireeriv tundub - uued ostud, argipäev, outfit, toit, review, reisimised, retseptid ja ilusad pildid.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eneli Review: Ricinus oil