EEVA naistekas

Neljapäev, 02. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Arvustus // Maybelline // Neons küünelakid

Postitas blogisse: Genefic
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Suvi on küll peaaegu läbi, kuid kes ütles, et sügise tulekuga peab erksad küüned unustama! On ju puudki just sügisel eriti kirevates rüüdes.
Täna tutvustan teile kolme Maybelline Colorama Neons sarja lakki, milledega võib vabalt sügislehtedega võidu särada. :) 

Oranž (nr.187) on kolmest lakist kõige paksema konsistentsiga, isegi veidi liiga paks - minu niigi triibulised küüned kipuvad jääma topelt jutilised. Tegelikult on asjal ka pluss, nüüd on veelgi rohkem põhjust küünelaki vedeldaja soetamiseks, mille ostu juba ammuilma olen plaaninud. :) Lakk on küll väga hea katvusega, aga triipude pärast pidin teisegi kihi lisama, see ühtlustas pinna päris ilusti. See lakk on kolmest kõige läikivama lõpptulemusega. image

Oranž ei ole just mu meelisvärv, aga erkroosaga koos on see minu silmis väga cool, nii küünte, meigi, kui riietuse puhul. Upss, roosale peab kindlasti pealislaki lisama, et läigiks oranžiga sarnaselt. :)

image Roosa (nr.189) on kõigist kolmest lakist minu lemmik. Mulle meeldib selle poolmatt tulemus ja mahlakalt marjane toon. Lakki on kerge küüntele kanda, see on parajalt vedel, kuid katab päris hästi, piisab kahest kihist.image

Nii rohutirtsurohelisi (nr.190)  küüsi ei olegi ma varem endale maalinud. :) Kahjuks on see lakk veidi vesine, pidin lausa 3 kihti küüntele kandma, pildilt on näha, et isegi siis kumavad küüneotsad lakist läbi. :( Küünelaki paksendajat vist ei tasu poodidest otsida. :) Ehk aitab lakipudeli "lahti unustamine"?

Ka see lakk on kuivades poolmatt, mõnusalt sametine.

image Kokkuvõtteks jäin lakkidega päris rahule. Kuigi eelistan küünelakke, mis katavad ühe kihiga, siis nende lakkide puhul on plussiks megakiire kuivamisaeg - tõesti ainult mõned sekundid, nii et isegi 3 kihi lakkimisega saab minutiga hakkama. Püsivus on neil täitsa hea, ilma pealislakita ilusti paar päeva, nii pikalt kestavad minu küüntel enamus lakke. 

Neons lakid on poodides saadaval kuues erinevas värvitoonis, hinnad eriti soodsad - sooduspakkumiste aegu alla 2€. :)
image
Kas olete Neons sarja lakke proovinud?
Millised toonid on teie lemmikud? p.s. Kiika ka  SIIA, kui sa veel ei ole lugenud lugu Colorama Polka Dots lakkidest. ;)
image

Tänaseks ongi kõik, olge armsad!♥♥♥

Olen Pille-Riin, 30+ šopahoolik Tartust, kes püüab elu mitte liiga tõsiselt võtta. ;) Minu blogist leiad postitusi ilu-moe-toidu-kodu vallast. Loodan, et meeldib! :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Pille-Riin Arvustus // Maybelline // Neons küünelakid