EEVA naistekas

Pühapäev, 19. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Uut // The Body Shop, Avon, Aden, Bourjois & Ingli Pai

Postitas blogisse: Genefic
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Pean tunnistama, et mulle meeldib teiste blogides just kõige enam uute asjade/ostude postitusi uurida. No lihtsalt nii põnev on. :) Aeg ajalt ma mõtlen, et äkki ainult mina tunnen nii ja minu Uut // postid tunduvad teile ebahuvitavad või mõttetud...aga siis saab jällegi kommentaare lugedes hirm hajutatatud - jumal tänatud, teile meeldivad need ikka ka! :)) Kurb ju, kui uued vidinad niisama riiulile ritta sean ja kogu seda ilu üksi imetlen ja rõõmustan, et "oi kui toredaid ja kauneid asju inimesed oskavad meistedada", parem püüan nad pildile ja jagan teiega.  :) 

The Body Shop on üks minu lemmikumatest poodidest Tartus, eriti peale seda kui Lush siit sääred tegi, nuuks.... seepärast olin eriti rõõmus, kui sain nendelt proovimiseks kummeliga veekindla silmameigi eemaldaja. Nad nagu kohe teadsid, et ma olin just samalaadse toote otsinguil, sest hiljaaegu sigines mu kosmeetikakotti üks veekindel lainer ja ilma eemaldajata ei ole ma veel seda tihanud proovida. Olen seda armsas pakendis toodet juba testinud ja õige pea kirjutan, mis ma temast arvan.  
image
Opaaa, ühel ilusal hommikul saabus rõõmus kuller meeletult raske kastiga, mis peitis endas megakogust Avonit. Ma ei tea kui kaua ma selle kasti sisu uurides põrandal maas istusin, igatahes olin lõpuks nii väga positiivselt üllatunud, kui lahedad ja healõhnalised tooted Avonil on. Ma ei ole nende toodangut juba aastaid kasutanud ja olin vist unustanud, kui mõnusad need on või siis on tootearendusele rõhku pandud. :) Ma ei tea, millal ma kogu selle kraami arvustatud saan ... Kõike ma teile siin ei näita ka, sest osa rändab suuuuurde kingikasti, mida olen tasapisi täitnud, et see 1000-nde blogijälgija täis saades välja loosida. Oi, ainult 184 blogisõpra veel puudu, super! :)) Kui keegi lugejatest veel ei ole jälgija, siis saab selleks lehe paremal äärel, vajutades nuppu Join This Site, sellega kindlustate nii loosis osalemise kui ka minule super hea meele, et blogi toetate. :) Nüüd läks küll jutt täitsa mujale, aga selge on see, et Avon on üks tore firma ja ma ei jõua ära oodata, et teile nende tooteid tutvustada.
image

Veel üks tore bränd, kes mind  meeles peab on Aden, kellelt sain proovimiseks nende BB kreemi, mida kibelen katsetama, sest kui tuubil on peal kiri full coverage, siis lähen alati ähmi täis. :)

image

Kaubamajas käimasoleva kampaania Ilu Aeg vaatasin ka üle. Kuna minu eelmine Ingli Pai näovesi sai just otsa, tõin koju uue, seekord valisin vee, mis mõeldud normaalsele/vananevale nahale, normaalne mu nahk küll ei ole, kuid vananev kindlasti, aga kas seda mitte ei ole iga nahk? :))

No on ikka armas pudel ja mõnus silt! Hinnaks 3,30€.

image

Kuna kogu Bourjois tootevalik on kampaani ajal 25% soodsam, siis lubasin endale ka kauaigatsetud Color Boost huulepulga/pliiatsi. Värviks valisin Fuchsia Libre. Hinnaks kujunes 9,75€. So happy!!!♥ Kindla peale laske müüjal ka oma Partnerkaardi saldo üle vaadata. Mina sain oma Selveris kogutud punktide eest sellega ostud poole odavamalt, juhuu!

image image
Kas olete mõnda nendest toodetest proovinud?
image
p.s. lisasin postituse lõppu uue nupu - Facebooki LIKE, oleksin väga rõõmus, kui seda klikkaksite, aga muidugi ainult siis, kui postitus meeldib. :)
Tean siis, millist sorti kirjutised teile rohkem südamelähedased on.♥
image

Tänaseks ongi kõik, olge ikka armsad, kallistan kõiki!♥




image

image

Olen Pille-Riin, 30+ šopahoolik Tartust, kes püüab elu mitte liiga tõsiselt võtta. ;) Minu blogist leiad postitusi ilu-moe-toidu-kodu vallast. Loodan, et meeldib! :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Pille-Riin Uut // The Body Shop, Avon, Aden, Bourjois & Ingli Pai