EEVA naistekas

Reede, 26. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Awkward #2: Waking Up at 4AM To Take A Subway Ride

Postitas blogisse: In Search of Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Täna oli eriti imelik päev , seega saab lausa kaks imelikku asja rääkida.

Hommik algas täiesti tavapäraselt. Ärkasin kell neli, et end valmis sättida ja kell 5.10 olin juba majast väljas metroole minemas. Nii, eksole, kõik oli tore. Unine olin nagu alati, tööle jõudsin ilusti ja vahetasin riided. Läksin viisin puhketuppa oma snäki ära ja siis sammusin alla, et oodata kolleegi, kellega täna tööl olen. Nii nii, aga temak üsib mult (silmad suured): "Kas sa pidid täna tööl olema?!" Mina ei suutnud justkui nagu muud öelda kui " Mulle öeldi, et olen?". No ilmselgelt näete, et see jutt tüürib sinna poole, et ei oleks ma miskit pidanud olema, oleksin kodus rahulikult üksainus hommik saanud see nädal kaua magada! Võtsin siis mõnusa metroo- ja bussisõidu koju tagasi ette . Pean mainima, et see ei olnud siiski minu viga, vaid mulle anti vale infoga graafik, sellegi poolest ei muuda see fakti, et ma ju hommikul magada ei saanud .

Today was especially strange , so I have to awkward things to tell you.

So today started off normal. I woke up at 4Am, did my usual things and was out of the house by 5:10AM to take the subway to the city center where I had to start work at 6AM. I arrived as usual, tired and waiting for the work day to end. I changed and brought my snack to the stuff area. Then went down again to meet up with the other people working today. As I arrived I was a bit suprised when she asked my "Where you supposed to work today?!" I was like "I was told I am?". As you can see where the story is going, I was not supposed to work today so I got changed again and had a nice subway and bus ride home . To clarify, it was not my fault though that I went to work when I didn't have to go, it was the faulty schedule. PS! It was my only morning this week I could have slept long!

Armastan jumestamist ja kosmeetikat, aga näen ilu ka mujal kui ainult kaunilt meigitud näos!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eleriin Rätsep Awkward #2: Waking Up at 4AM To Take A Subway Ride