EEVA naistekas

Reede, 03. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Toit // Õunamuffinid Nutellanirega

Postitas blogisse: Genefic
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Viimasel ajal olen õunahooaega ära kasutades vorpinud õunakooke teha, kuid nii kurb, kui see ka ei ole, mitte ükski neist pole väärinud blogipostitust. Proovisin nii Kanada kui Pariisi õunakooki, sekka  karamellise toorjuusukattega, aga ei kukkunud neist ükski välja nii, et ka teile oleksin kippunud vaimustust jagama. Ka muffiniretseptid, mis ette sattusid osutusid ahjust väljatulles maitsemeelele pettumuseks.

Kops üle maksa, ostsin lõpuks poest lollikindla Vilma muffinipulbri, lisasin omaltpoolt kamaluga õunatükke ja niristasin üle soojendatud Nutellaga - no päriselt, parimad muffinid, mis üle tüki aja on musisse sattunud.

Kuigi erilist kokakunsti siin ei ole, mõtlesin muffineid ikkagi teiega jagada - kui ise ei viitsi taignaga mässata või järjekindlalt satud "oi kui ilus pilt, aga maitselt mage" retseptide otsa, siis soovitan soojalt Vilma pulbreid. Neisse võib ükskõik mida sisse pikkida - marju, puuvilju, pähkleid või šokolaadi ja ei pea muretsema, et asi vussi läheb. Taigen on nii hea, peab ikka kõvasti pingutama, et see nässu keerata. :) 

Kui Nutella, mõned õunad ja õli kodus olemas, siis ei olegi muud vaja kui Vilma pulbrit, ühest kotist ei piisa, uskuge mind. :)

image

Nutella annab nii šokolaadise kui ka pähklise maitse, nämm...

image

Õunatükid teevad sisu mõnusalt mahlaseks...

image image

Kas teie lähete vahest kergema vastupanu teed ja teete "sohki" poepulbritega?

Ma nii ootan ka teie lemmik õunakookide retsepte/linke,

prooviksin hea meelega lugejate meelis ubinaküpsetised järgi. :)

image

Tänaseks ongi kõik, olge armsad, maiasmokad!♥

image
image

Olen Pille-Riin, 30+ šopahoolik Tartust, kes püüab elu mitte liiga tõsiselt võtta. ;) Minu blogist leiad postitusi ilu-moe-toidu-kodu vallast. Loodan, et meeldib! :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Pille-Riin Toit // Õunamuffinid Nutellanirega