EEVA naistekas

Pühapäev, 12. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Uut // eBay, New Yorker, Ziaja, Vivo, Look Beauty & Oriflame

Postitas blogisse: Genefic
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Osa sellest kupatusest on juba mõnda aega minu katuse all elanud, nüüd sai nad lõpuks ka uutemate ostudega koos pildile püütud.

Ebay-st ei ole ma viimasel ajal eriti uut kraami soetanud. Kuid neid leopardimustrilisi neoontaldadega sandaale oli patt tellimata jätta. Tänud MAARJALE, kes kingad välja kaevas. :) Hinnaks koos saatmiskuluga umbes 7,50€. Saadaval ka roosa ja sinise sisuga. Soetada saab SIIT.

image Pealsed on mõnusalt karmikarvalised. :) Kingad on uskumatult mugavad, nagu sussid.
image Kuna minu armastatud ensüümkoorija Gatineault on kohe kohe otsa saamas, siis olin eriti rõõmus, kui Aroomipoest selle erksinises tuubis Ziaja koorija leidsin. Kuna selle firma jalakreem on mu pikaaegne lemmik, siis loodan ka koorijalt sama head tööd. Kreem maksis allahindlusega 3,15€.
Kibelen juba proovima!
image Vivo veebipoes on poolehinnaga ja tasutasaatmise pakkumine juba nii tihe, et nad võiksidki selle permanentseks jätta. :) Ka praegu on üks selline käimas. See oli minu esimene tellimus sellest kahtlaselt odavast poest. Valisin proovimiseks küpsetatud põsepuna (umbes 2,30€) tihendava fiiber ripsmetušši (umbes 2€) ja huuleläike (umbes 1,15€). Mõned päevad katsetamist ja annan teada, kas tasub tellimist. Kui hindu vaadata, siis on kerge kahtlus küll. :) Aga ennegi on hea hinnaga väga häid asju saadud. :) Poodi pääseb SIIT.
image Look Beauty-s oli samuti (ja on praegugi) pakkumine -kogu kaup poole hinnaga + tasuta post ja jälle läksin liimile. :)  Tellisin paar huulepliiats-pulka (umbes 3,50€), glitter küünelaki (umbes 3€), huulekoorija (umbes3€) ja imearmsad huulevõid (1,15€). Sellest netipoest olen ka varem kirjutanud (otsi lehe paremast servast sildid ja Look Beauty) ja julgen sealset toodangut soovitada küll - pakendid on armsad ja toonid mõnusad. Tšekka lehte SIIT.
image image Oriflamest valisin seekord Colour Drop huulepulga ja Roses dušikreemi.
image

Kui need hundiga pusad New Yorkerisse müügile saabusid olin täitsa sõnatu...nii ilus! 

Tavaliselt ma New Yorkerist tavahinnaga tooteid ei soeta, aga kuna halle dressikaid jäi llõpuks ainult üks, siis tuli seekord erand teha. :) 

image Peale selle, et hundi värvid ja need kaunid briljandid koos on imeilusad, on  pusa ka imepehme. Mõnus! Hinnaks umbes 25€.
image

Päris tihti taban ennast mõttelt - kui ilusad on loomad, nii täiuslikud. Miks küll inimene peab end kogu aeg muutma ja ilusamaks(?) tuunima. :))

image

Tänaseks kõik, olge armsad, auuuuu!♥

image

image

Olen Pille-Riin, 30+ šopahoolik Tartust, kes püüab elu mitte liiga tõsiselt võtta. ;) Minu blogist leiad postitusi ilu-moe-toidu-kodu vallast. Loodan, et meeldib! :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Pille-Riin Uut // eBay, New Yorker, Ziaja, Vivo, Look Beauty & Oriflame