EEVA naistekas

Esmaspäev, 29. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

New: www.everything5pounds.com

Postitas blogisse: Do-Dolce
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Need odavad interneti-poed on nagu needus, nii kui pilgu peale viskad, tahaks midagi. Nii läks ka seekord kui sõbranna www.everything5pounds.com lehelt tellima hakkas ja mina korra silmadega kauba üle vaatasin. Õnneks aga pole midagi kahelda, sest kõik kingad on super ilusad. Ülevaadet minu eelmise tellimuse kohta näete SIIT These cheap internet-shops are like a curse, when You throw a look You always want something. This time I ordered some pair of shoes again from www.everything5pounds.com. You can see my last order HERE 

Kõrged kingad lipsuga- Küll ma kahtlesin ja mõtlesin nende tellimisel, kuid nüüd olen super õnnelik selle ostu üle. Väga efektsed, omamoodi ja ilusad kingad! Katsetasin nad ühel õhtul juba ka järgi ning nad väga mugavad ja tänu platvormile ei võta kõnnakut krammigi kõikuma. Lisaboonuseks on muidugi see imepehme materjal, mis jalgu silitab (kuid märga ja kive kardab!) ning erkroosa värv!

Bow ankle Strap Velour shoes - Oh how I hesitated and thought about ordering them, but now I'm super happy. They are very spectacular and beautiful shoes! One evening I already tested them and thanks to the platform they are extremely comfortable. An added bonus is, of course, it soft material that pampers your feet (but are afraid of water and stones!) and the bright pink color!

image image image
Narmastega rihmikud - Selle ostu üle olen kõige rohkem imestunud, kuna tegelikult mul neid vaja ei ole ning minu lühikese kasvu juures on selline massiivne kaunistus pahkluul vaid miinuseks. Küll aga meeldivad mulle neetidest detailid ning väike kiilkonts. See ost oleks võinud vabalt ka tegemata jääda, kuid kui nad juba olemas on ja jalga sobivad, siis ka ära kannan.
Studded & Fringed Cuff sandals - I´m quite surprised that I ordered these, because I really don´t need them and as I´m short it´s quite risky to wear shoes with massive ankle-detail. However, I love the details and the little heel. This purchase could also be freely skip, but if they already exist in my shelf I will wear them. image image
Kõrged sinised kontsad- Olen selliseid juba (küll beežis toonis) tükk aega tahtnud, kuna nad on mugavad, ilusad ja väga sobivad mitme riietuse juurde. Kahjuks aga on antud sinised iludused mulle veidi väikesed, kuna nad on kitsamad 39. Kuna sellelt lehelt olen juba mitmeid kordi tellinud ja kordagi pole jalanõu suurus mööda läinud, siis isegi ei mõelnud suurema suuruse peale.

Detachable strap faux leather shoes - I've wanted these for a long time (actually in nude-tone, but this blue is super nice aswell), because they are comfortable, beautiful, and very suitable with different outfits. Unfortunately they don´t fit me, because they feel like tight and small 39.

image image
Neetide ja kiilkontsaga rihmikud - Nende beežide rihmikutega olen samuti väga rahul . Tänu värvile ja lihtsusele sobivad pea kõigega ning samas on kõrge kiilkonts väga mugav. 
Studded T-Bar Wedge sandals - Also, I´m very happy with these nude sandals. Thanks to the color it´s very simple to mis these with outfit and this wedge heel is very comfortable. image image


Millised kingad olid Sinu lemmikud? Kas oskad häid Interneti-poode soovitada?

Which pair of shoes were Your favorite? Can You recommend any good Internet-shop?

Do-Dolce näol on tegemist on ühe Eestimaa neiu blogiga, kes on elanud nii Londonis kui ka Itaalias ning hetkel resideerub kodumaal. Blogi kajastab kõike, mis inspireeriv tundub - uued ostud, argipäev, outfit, toit, review, reisimised, retseptid ja ilusad pildid.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eneli New: www.everything5pounds.com