EEVA naistekas

Teisipäev, 30. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Product review: Aden lip products - Perfect red lips!

Postitas blogisse: Costany's Sparkles
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Sain mõni nädal tagasi Stellariumboxist kolm Adeni huuletoodet. Need kolm peaksid andma perfektse hollywoodi punase huule. Proovisin need tooted siis täna järele ja tegin seekord tõesti sellise "karmima" katse kus tooted ikka korralikult proovile panin. Jälgisin tooteid päeva jooksul väga pingsalt ja katsetasin erinevaid meetodeid huulepulga püsivuse proovile panekuks. On aeg ka teiega oma emotsioone jagada. Aga enne kui toodete juurde lähemalt asume siis siit ka ülevaade katsetatud toodete nimedest ja hindadest:

Veekindel punane huulepliiats toonis "Tulip", hind 2,90€

Kauapüsiv ja sädelev huuleläige toonis "11", hind 4,90€

Matt vedelal kujul huulepulk toonis "Marilyn red", hind 5,90€

image

Siin pildil on näha siis kõiki kolme toodet minu huultel vahetult peale pealekandmist. Huulepliiats oli mugavalt terava otsaga ja hästi pigmenteeritud. Kandsin seda kogu huulele. Vedelal kujul huulepulk oli tõeline üllataja. Nii hästi pigmenteeritud ei ole mul vist ükski tavaline huulepulk. Tänu huuleläikele omasele koostisele ja aplikaatorile oli seda lihtne ühtlaselt peale kanda. Tegelikult peale nende kahe toote kasutamist on ideaalne matt punane huul juba saavutatud. Minu meelest ongi väga lahe, et see vedel huulepulk kuivab täiesti matiks. Aga kellele meeldib huultel ka vallatu läige, siis kaasas olnud sädelev huuleläige teeb töö väga ilusti ära. 

image

See pilt on tehtud siis kaks tundi peale pealekandmist. Nagu näha olen huuleläike juba ära söönud (ja seda otseses mõttes), sest sõime Jüriga vahepeal viineripirukaid. Muus osas on huulepulk pea perfektselt  omal kohal. Kusjuures.. Selle huulepulga püsivus on lausa nii hea, et ei jäänud mu huulte jälg ühelegi klaasile, jüri põsele ega ka minu käele. Vot see meeldis Jürile kõige rohkem, sest ega ta mind väga musitada ei taha kui mul huulepulk peal on. Vautši, vau, vau.. 10 punkti!

image

Nüüd on siis näha huulte olukord peale nelja ja poolt tundi. Tulemus on endiselt veatu. Selleks hetkeks tundsin juba, et see toode kuivatab mingil määral siiski huuli, aga sellise püsivuse juures on minu poolt täiesti andeks antav. Ei kasutanud ma enne huulepulga testima asumist ka hügieenilist. 

Ma ei oodanud Adeni toodetelt absoluutselt selliseid tulemusi ja ma pean täitsa piinlikust tundma, sest nii kättesaadava hinna eest nii häid tooteid on üsna raske leida ja ilmselt oli mul tekkinud mingi tobe eelarvamus. Kindlasti selle sügise favoriidid! Job well done Aden!

image

Vasakul siis swatchid ja paremal on tehtud pilt peale seda kui üritasin käed seebiga ära pesta.. Tulutult. Kusjuures ma täitsa nühkisin kohe ja ei midagi. Veekindel on tõesti sõna mida nad õigusega kasutavad. Samas tuleb huulepulk ilusti maha õlise meigieemaldajaga. Usun, et ka tavaline oliiviõli teeks siinkohal väga hea töö. Lõpetuseks võin olla täiesti kindel, et see kombo mind ka ühelgi pikemal õhtul alt ei veaks.

Kas teie olete varem Adeni tooteid proovinud? Millised on muljed?

Costany's Sparkles ilu ja elustiili blogist on saanud üks hubane kohake, kus koos lugejatega jagatakse omavahel infot parimate ilutoodete, vingeimate tegevuste ning kõige maitsvamate retseptide kohta!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Triinu Liis Product review: Aden lip products - Perfect red lips!