EEVA naistekas

Laupäev, 27. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

New in: 22.08 - Collective post

Postitas blogisse: Costany's Sparkles
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

On aeg tuua teieni minu viimasel ajal soetatud uustulnukad. Seekord on tegemist siis postitusega kus võtan kokku pikema aja jooksul kokku ostetud tooted/asjakesed. Korraga on ikka huvitavam kui ükshaaval. Tegelikult hakkan nüüd juba valmistuma vaikselt sügiseks/talveks, sest kipun tihti jääma sellega viimasele minutile. Leidsin ka tegelikult ühe mantli mille montonis kinni panin, aga ma ei tea.. Ma ei ole veel mõtetes selles mantlis ennast mõnusalt tundmas. Peab veel veidike ringi vaatama. Kuidas on teiega? Planeerite pigem ette või olete pigem emotsioonist sõltuvad?

image

Nagu ikka siis iga paari kuu tagant pean oma patsikummide varu suurendama.. Need lihtsalt haihtuvad kuhugi. Tundub nagu neid oleks kodus jube palju, aga kui hommikul otsima hakkan ei leia tihtipeale mitte ainsatki. Ilmselt on siin pistmist selle sama kolliga kes pesumasinast sokke varastab ükshaaval. Enamasti olen ostnud seppäläst lihtsalt musta värvi "patrikummi palli" aga seekord hõikas see lipsuga iludus sellest komplektist juba kaugelt minu nime ja nii ma temaga koju tulingi. Ostsin selle komplekti Accessorize'st 4,90 euro eest.

image image

Jätkates juustele mõeldud aksessuaaridega ja Accessorize poega siis järgmiseks tooksin välja need peapaelad. Ma ei kannata peavõrude kandmist.. Need ajavad mu pea valutama ja kisun need üsna kiiresti peast. Kuigi mulle tegelikult meeldib juukseid taoliselt eest ära lükata ja mõne pisema akssesuaariga kaunistada. Need peapaelad tundusid olevat ideaalne lahendus minu murele. Ülemised olid komplektis (5tk). Mulle meeldib, et neid saab ka omavahel kombineerida ja väga vahvalt niimoodi outfiti täiendada. Viiene komplekt maksis 7,90 eur. Alumisel pildil oleva kivikestega peapaela ostsin veel eraldi juurde. Ilusad sädelevad kivikesed juustes.. No kuidas ma saaksin ei öelda. Hind oli sellel 13,90 eur.

image

Nonii.. Siin ta on. Minu uus armastus! Selline rokilik must nahktagi on minu wishlistis olnud pikemat aega. Täiesti juhuslikult käisin eelmise nädala alguses Seppäläs omale sokke ostmas (jep.. kõige nunnumad sokid on seppälä lastemaailmas) ja seal ta siis oli. Teate seda tunnet? Mõtlemata haarasin käevangu õige suuruse ja see istus nagu valatult. Hind oli nahktagidele omane.. 67,95 eurot. Aga ma ei kahetse midagi. Sügiseks väga hea kaaslane. 

image

Jep.. Ma ei suutnud kiusatusele vastu panna ja otsustasin asendada oma laiade piidega kammi vannitoas hoopis selle õige tangle teezeriga. Olen selle kohta ju nii palju kiidusõnu lugenud ja kui see tõesti on nii hea, siis usun, et ta on praegusele kammile heaks asenduseks. Lisaks mulle meeldib, et ta on plastikust, seega kui ma ta endaga duši alla kaasa võtan ei juhtu suurt midagi. Ostsin selle foorumis asuvast juuksetarvete poest 14 euroga. Olen kuulnud ka headest replicatest, aga püsimatu nagu ma olen siis on ju kohe vaja järgmisel päeval ära katsetada. 

image

Viimased ja tegelt üldse mitte hapupiimased on need kaks toodet siin. Just eelmise giveaway käigus üllatuse võitnud Piia saatis mulle pakikese vastu! Kui armas! Kuna Piia ise oli pikemalt aega Norras elanud siis olid tal ka väljakujunenud sealsed lemmikud tooted. Need kaks pidid olema ühed nende seast. Tegemist on siis shampooni ja palsamiga. Olen tuhinast neil juba korgid pealt keeranud ja need lõhnavad mõnusalt ja värskelt. Aitäh sulle Piia veelkord! You are such a sweetheart! ♡ 

Aga praeguseks kõik.. Päikest teie päevadesse!

Costany's Sparkles ilu ja elustiili blogist on saanud üks hubane kohake, kus koos lugejatega jagatakse omavahel infot parimate ilutoodete, vingeimate tegevuste ning kõige maitsvamate retseptide kohta!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Triinu Liis New in: 22.08 - Collective post