EEVA naistekas

Laupäev, 04. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Midagi maitsvat: Rammus kukeseenekaste kartulite ja juustukanaga

Postitas blogisse: Costany's Sparkles
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Kuna eelmine kord sai wrapide postitus väga palju positiivset tagasisidet ja te näitasite ülesse soovi näha rohkem ka igapäevaste toitude postitusi. Siin on siis järgmine. Mulle tegelikult meeldib väga süüa teha ja kui vähegi aega on siis teen seda ka üsna tihti. Enamasti panen retseptid kokku peas, parasjagu poes riiulite vahel kõndides. Isegi kui proovin retsepti järgi midagi teha siis enamasti unustan mõne koostisaine ja teen ikkagi lõpuks hoopis midagi teistsugust. Kuidas teie puhul on?

Aga eile tegin õhtusöögiks värsket kartulit juustukana ja rammusat kukeseene kastet. Kõrvale serveerisin musta leiba ja värsket salatit. 

Vaja läheb: Kukeseeni, kartulit, kana, juustu, sibulat, tilli, võid, vahukoort, hapukoort, soola ja pipart.

image

Valmistamine: Pane kartulid potti keema. Mina kasutasin seekord laiskusest juba pestud ja kooritud kartuleid aga veel parem variant on kartulid loomulikult ise koorida. Senikaua kuni kuni kartul keeb haki sibul ja kukeseened. Nüüd on aeg panna kana praadima. Maitsestasin kanafilee eelnevalt pipra ja soolaga. Praen kana mõlemalt poolt kõrge kuumusega kuldpruuniks ja jätan seejärel tasasele tulele praadima. Paralleelselt praen teise panni peal kukeseened ja sibula. Kui need on küpsed, lisan parajalt vahukoort (sõltuvalt sellest kui vedelat kastet soovid) ja seejärel ka mõned supilusika suurused sortsud hapukoort. Ka kastme maitsestan soola ja pipraga. Vahepeal võtan kartulid tulelt, kurnan vee välja ja lisan potti kaks lusikatäit võid ja mõned näpuotsatäied tilli. Panen kaane peale ja jätan või sulama. Nüüd kui kana on ka seest mõnusalt küps asetan kanale juustuviilud ja lasen veel senikaua küpseda kuni juust on sulanud. Hiljem serveerisin kõrvale ka kurgi/tomati salatit ja musta leiba. Bon appetit!

Kuidas teiega on? Olete seene sõbrad ja mis lihaga eelistate seeni süüa?

Costany's Sparkles ilu ja elustiili blogist on saanud üks hubane kohake, kus koos lugejatega jagatakse omavahel infot parimate ilutoodete, vingeimate tegevuste ning kõige maitsvamate retseptide kohta!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Triinu Liis Midagi maitsvat: Rammus kukeseenekaste kartulite ja juustukanaga