EEVA naistekas

Laupäev, 20. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Rannailmata rannas

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Tere!

Täna toimusid meil kohalikud külapäevad. Oli mulgi kindel plaan sealsest koogi küpsetamisest osa võtta ja läksin hommikul spetsiaalselt selle pärast toidupoodi kraami ostma. Poes olles sain teada, et võiks hoopis mere äärde minna. Mine sa tea kunas suvi lõpeb, tuleb võimalust kasutada!

 

Eks sättisin end koogi jaoks ostetud 600 g šokolaadiga koju, et randa minekuks vajalikud asjad kokku panna. Ilm oli lausa oivaline! Kooki teen siis teine päev! Mida lähemale meri jõudis, seda kahtlasemaks pööras ilm.

Rannas ootas meid ees täiesti pilves taevas. Mis seal ikka, kui juba nii kaugele tuldud, siis ronisime oma kolaga ikka vee äärde. Jahe oli ja vahel sadas isegi vihma. Timmo tegi lastega maratoni joostes sooja: tema ees ja lapsed külmaveeämbritega sabas :D

image
Parim pilt, mis mul telefoniga välja on tulnud :D

Veetsime rannas päris mitu tundi, sain isegi "Meie aasta Siberis" lugemise ära lõpetada. Lõpuks! Ma isegi ei mäleta enam, kunas sellega alustasin! Mais? No suvel on lugemise jaoks nii raske aega leida. Äkki täna saan Sofi Oksanen "Kui tuvid kadusid" käsile võtta. Ma polegi tollelt kirjanikult midagi lugenud.

Koju jõudes läksime ka külapäevadele. Küpsetusvõistlus oli muidugi juba läbi. No mul polnud ju niikuinii ühtki kooki letti lüüa :D Mängisime erinevaid mänge ja saime ka võistlusest üle jäänud kookidega maiustada.

Aga nüüd head ööd! Mina hakkan lugema :)


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Artiklid Uudised Merje Rannailmata rannas