EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Colgate Max White One

Postitas blogisse: Ms.Kiku
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Olete kindlasti juba nendest toodetest üsna mitmest blogist lugenud, kuid kirjutan ka veidi enda arvamusest. Sain siis proovimiseks suuvee,hambapasta ning hambaharja, mis lubavad hambaid valgendada juba esimese nädalaga. Tundub põnev, mis?

 

image

image

Alustan suuveest. See on sinist värvi ning maitse on sellel täitsa hea.. võib öelda, et mõnus värskendav. Pärast esimest paari kasutuskorda tundus see veidi kange, kuid tegelikult ei ole. Võibolla harjusin ära? Igatahes, kui keegi teist on proovinud Listerine suuvett siis see on ääretult õrn, sest Listerine oli nii kange, et ei suutnud sellega absoluutselt suud loputada. Üldiselt ma peale värskuse midagi muud sellelt tootelt nõuda ei osanud niiet igati mõnus toode. Arvatavasti tuleks kasutada ikkagi hambapastaga, sest tegu siiski valgendavate toodetega.

image

Nüüd veidike hambapastast, mis peaks minu arvates selle komplekti üks tähtsaim lüli olema. Hambapasta ise on selline sinkjas-hall ning sisaldab tumesiniseid tükikesi. Need tükikesed on selle juures kõige häirivamad, sest jäävad kraanikaussi ning hiljem tuleb neid sealt ära küürida. Maha tulevad nad muidugi üsna kergelt aga ainult vett peale valades neist lahti ei saa. (märkasin, et mitmed blogijad tõid välja selle sama olukorra) Iseenesest on hambapasta maitse täitsa okei ning midagi muud mind ei häirinud. Mõni aeg tagasi oli mul mingi hambapasta, mis ajas mind lausa öökima. Ma ei teagi, millest see võis tingitud olla, kuid igatahes selle hambapastaga sellist asja juhtunud pole. Valgendavatest omadustest rääkides, siis see tõesti toimib! Alustasin selle kasutamist nii umbes nädalakese enne oma lõpetamist ning nägin tulemust juba pärast esimest kasutuskorda. Hambad näisid tõepoolest säravamad ja valgemad. Hiljem neid tooteid kasutades ei olnud muidugi tulemus enam nii märgatav, sest hambapasta ei suuda ju tagada nii valgeid hambaid nagu mõni valgendav protseduur hambaarsti kabinetis, kuid mulle täitsa meeldis. Enne mõnda tähtsat üritust või kui soovid lihtsalt hambaid veidi valgemaks siis julgen soovitada küll. Tulemus on üsna kiire, kuid kahjuks mitte nii püsiv. Proovisin vahepeal kasutada oma tavalist hambapastat ning hambad muutusid muidugi mõne aja möödudes taas enam-vähem sellisteks nagu olid.


image
Hambaharjast suurt midagi rääkida nagu ei oskagi. See on "medium" variant ning varem kasutasingi ainult neid, kuni lugesin kuskilt, et tuleb kasutada ikkagi õrnemat hambaharja ehk "softi" ning nii ma selle soetatud saingi. Pärast õrnemat hambaharja tundus see muidugi esimene kord üsna karm olevat, kuid igemeid see mul näiteks veritsema ei pannud, mida mul üsna tihti varem juhtuda võis, niiet hambahari on ka üsna hea. Teisel pool on ka keele jaoks puhastavad mummukesed, niiet seda hambaharja võib ka täitsa julgelt proovida.

Üldiselt jäin mina toodetega väga rahule ning sellisele kannatamatule inimesele nagu mina sobivad need hästi, sest tulemused on kiiresti näha ning niiöelda "käega katsutavad". Müügil on neid kindlasti kõigis suuremates toidupoodides( Selveris olen näinud kindlasti), Hinda ma kahjuks täpselt ei mäleta aga minu mäletamist mööda jäid need üsna samasse hinnaklassi nagu enamus Colgate tooteid.

Kui kellelgi teist on kogemusi nende toodetega siis loeksin neid hea meelega all kommentaarides. :) 

Olen Kristina blogist Ms.Kiku. Kirjutan kõigest, mis mulle huvi pakub ja on minu lugejate tähelepanu väärt. Loodan, et meeldib:)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Artiklid Uudised kristina Colgate Max White One