Köögiviljasupp

Supp

Liha lõigatakse väikesteks kuubikuteks, pruunistatakse kergelt, lisatakse sool ja vähe keeva vett ning hauta­takse kaane all pehmeks. Nüüd lisatakse valmimise järje­korras korrapäraselt tükeldatud köögiviljad ja nii palju vett, et supp saab paraja paksusega. Lastakse kaane all tasakesi keeda, kuni köögivili peh­me. Tükeldatud tomatid lisatakse valmis supile ja kuu­mutatakse keemiseni. Supp maitsestatakse hakitud tilli ja peterselliga.

Retsept

300—400 g pehmet veiseliha
50 g margariini
200 g lillkapsast
3—4 kartulit
4—5 porgandit
100—150 g aedoakaunu või herneid
peterselli
sibulat või porru­lauku
150 g tomateid
soola
maitserohelist

EEVA


Avalda arvamust antud teemal
Arvamuse avaldamiseks logi sisse! Konto puudub? Palun registreeri end.