EEVA naistekas

Laupäev, 20. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Tere, Külaline
Missugused on ikkagi kaalust mahavõtmise saladused.
  • Lehekülg:
  • 1

TEEMA: Paluks abi :(

Paluks abi :( 17/03/2011 22:20 #1

Hei
Ma ei oska enam midagi mõelda ega midagi endaga ette võtta.. kõige hullem ongi see, et mul ei ole iseloomu.. Olen 15 aastane tüdruk.. kaalun 73 kilo ja olen 168cm pikk. Mul on suur pekine kõht, pekised kintsud ja suured sangad.. Käevarred on ka suured. Sõbrad ja mu poiss ütlevad, et olen normaalne ja,et mul pole midagi viga.. Välimusel mul midagi viga ei ole, poistele lähen peale küll.. Riietega nii väga midagi hull ei olegi.. Või siiski ... Särke ma üldse kanda ei saa, see on rõve, mul on jube suured sangad ja ka kõht. Kõige hullem on suvi.. Ma juba viimased kaks suve olen käinud suvi otsa pikkade teksadega ja pusadega, harva särkidega.. Pidin ennast lolliks higistama, eriti nüüd siin viimasel 2010. aasta suvel. Hullumaja lihtsalt, aga ma ju ei julge seelikud/lühikesi pükse kanda, kui mul jube koledad pekised jalad on. särke samamooodi, kui mul kõht ripub üle püksi ääre ja käevarred on jubedad.. Sangad on veel eriti hullud. Ennast on jube masendav peeglist vaadata, nutt tuleb peale, kui vaaatan enda '' IDEAAL '' kehaga sõbrannasi ja siis ennast . Olen mitu korda üritanud midagi ette võtta, isegi palju kordi.. Küll dieete teinud, jooksmas käinud.. aga kaua see kestnud on ? hmm, las ma pakun.. max 5 päeva. Mida ma peaks endaga ette võtma :S ? Ma olen tõesti mures.. Muidugi loeb mulle see, mida mu kõige tähtsam Musi ütleb ja mu sõbrannad, kes on mulle tohutult tähtsad.. Aga, endal peeglisse vaaadates ju tuleb lausa nutt peale.. Suvi läheneb ja see suvi ma enam nii ei kavatase, ma pean midagi ette võtma.. Ma tahaksin ka ilus välja näha, ilusaid riideid kanda ja olla normaalne.. Käia ujumas ja suvest võtta kõike. Eelmisel suvel sain ma ujuda 1 korra, paar päeva enne suve vaheaja lõppu.. Kujutate ette ?? Sellisel niiiiiiii kuumal suvel, ujusin ma ühe korra ja päevitamas ma e käinud ka kordagi, olin nagu liuk.. Nii häbi lihtsalt :S . Ma pean midagi ette võtma, loodan, et pakute välja variante, mida võiksin teha ja mida ette võtta.. See kord ma võtan asja tõsiselt ja loodan, et olete ka mulle abiks

Ettetänades
Teema on lukustatud.

Paluks abi :( 17/03/2011 22:35 #2

  • Havana
  • POLE LEHEL
  • Aktivist
  • Postitusi: 2755
Üldiselt ei taheta vist palju sarnase sisuga teemasid. Siis on soovitatav oma mure kirjutada juba mõne olemasoleva teema alla ja kellelgi teisel võib ka tulevikus sellest rohkem kasu olla. Teemad on lihtsamini leitavad ja kompaktsemad.

Vaata näiteks <a href="www.eeva.ee/client/forum/forum.asp?wa_id...t;>siia</a> teemasse, või <a href="www.eeva.ee/client/forum/forum.asp?wa_id...;>siia</a>, või <a href="www.eeva.ee/client/forum/forum.asp?wa_id...;>siia</a>. Vaata üldse samas alafoorumis ringi, kuhu oma teema tegid. Mina soovitan sul rohkem toitumisest (ja ka treeningust) lugeda, laienda oma teadmisi ja jõuad kindlasti ka tervisliku kaalualandamiseni. Noh, see on kindlasti pikk protsess aga tasub end ära. Kindasti loe.
Teema on lukustatud.

Paluks abi :( 17/03/2011 22:38 #3

  • Isabell
  • POLE LEHEL
  • Aktivist
  • Postitusi: 2530
Võta ette see, et hakka oma keha armastama. Sa ju ise ütled ka, et samas pole nagu midagi viga. Vaata enda ümber kõik ei ole ideaalsed. Ning miks sa ei usu kui sulle öeldakse et sa näed normaalne välja?
When I look at myself in the mirror I see a unicorn. A badass unicorn.
Teema on lukustatud.

Paluks abi :( 17/03/2011 22:48 #4

  • Havana
  • POLE LEHEL
  • Aktivist
  • Postitusi: 2755
Aga samas kui inimene ise end hästi ei tunne, siis rahuolematus on päris
tugev edasiviiv jõud. Ma ei pea ka päris õigeks, et 15 aastane võiks nö
kaalu jälgida, kuid seda mida söögilauas suhu pista võiks igaüks teha..
nii pikk kui lühike, paks ja peenike, rahuolev ja rahuolematu. Ehk
piisabki ainult 2-st kilost mis kaob juba siis kui inimene saavutab
kontrolli enda söömise üle ja jälgib et liiga palju magusat või
räpmstoitu ei söö. See 2 kilo mis iseenesest ka kaduda võib, võib olla
tohutu egosüst ja loob palju parema enesetunde. Üldiselt kui inimene
tunneb ennast prillidega tobedalt, siis tuleb kanda kas läätsi või osta
uued prillid. Ei aita selgitustöö et need nii tobedad pole. Sellele
järeldusele võib muidugi ise jõuda, siis on eriti hea.



Loomulikult.. Isabell`il oli ka õigus - ennast peab armastama.
Teema on lukustatud.

Paluks abi :( 17/03/2011 22:53 #5

Jaaa, muidugi.. aga tõesti, see on juba nõme, ma ei julge suvel kuskile minnagi.. ja mul pole ka iseloomu, et midagi ette võtta. ja ennast vaadates tuleb tõesti nutt peale. :S oijah.
Teema on lukustatud.
  • Lehekülg:
  • 1
Lehekülje loomise kiirus: 0.38 sekundit
  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Foorum