EEVA naistekas

Neljapäev, 28. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Tere, Külaline
Uudistega seotud arvamused
  • Lehekülg:
  • 1

TEEMA: Zenja Fokin jagab Rocca al Mare keskuses personaalset stiilinõu

Zenja Fokin jagab Rocca al Mare keskuses personaalset stiilinõu 05/04/2010 09:50 #1

  • Eeva
  • POLE LEHEL
  • Artikliarvustused
  • Postitusi: 170

Aprilli teisel ja kolmandal nädalavahetusel saavad kõik huvilised osaleda Rocca al Mare keskuses Fotogeen stuudio poolt läbiviidaval personaalsel stiilikoolitusel. Kolme tunni jooksul tegelevad iga osalejaga parimad meigikunstnikud-juuksurid, stilisti nõuandeid jagab Ženja Fokin ning tulemuse jäädvustavad profifotograafid Sven Tupits ja Mardo Männimägi.

Üritus toimub 9.-11. ja 16.-18. aprillil, personaalsele nõustamisele ja stiilimuutusele saab registreerida aadressil www.fotogeen.com.

„Umbes 3-4 tunni jooksul saab iga osaleja nii uue soengu, meigi, kevadgarderoobi kui ka hulgaliselt personaalseid soovitusi oma stiili ja väljanägemise arendamiseks,“ rääkis ürituse projektijuht Sven Tupits. „Korraldame sarnast üritust juba teist aastat ning oleme oma meeskonda püüdnud leida parimaid tegijaid – see kord stardib üritus eelkõige stilistide Ženja Fokini, Aulikki Pauniste, Annika Vaheri ja Stagecolor jumestajate käe all.“

Sven Tupitsa sõnul on vaatamata majanduslikult keerulistele aegadele inimestele väljanägemine endiselt oluline ning soovitakse leida võimalusi enda vormishoidmiseks nii sisemiselt kui väliselt. „Seetõttu ei piirduta seekordsel üritusel enam ainult inimeste välimuse värskendamisega, vaid jagatakse ka hulgaliselt väärtuslikku infot oma keha ja vormi korrashoidmiseks,“ märkis Tupits.

Kõik Rocca al Mare keskuse külastajad on oodatud tasuta lühiseminaridele, kus Fittest spordiklubi tutvustab erinevaid treeningstiile, emakas.ee spetsialistid räägivad emakakaelavähi ennetamise võimalustest, tuntud jumestuskunstnik Mare Bachmann õigest nahahooldusest ja jumestusest jpm. Lisaks toimuvad kohapeal erinevad loosimised.

EEVA

Loe lisa...

19/05/2010 23:42 #2

eesti stilistid on üles haibitud- paljudel neist ei ole annet ja see mida folkin oma stiilisaates teeb ei ole küll mingi meistriteos! Kes on kunagi New Yorgis käinud fashionweekil, see teab mis on tõeline mood. See Eesti värk on suht mage maailmamoe kõrval- õigemini seda polegi
  • Lehekülg:
  • 1
Lehekülje loomise kiirus: 0.54 sekundit
  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Foorum