Olen muutunud tundlikuks igasuguste keemiliste toodete. Ei taha enam sildikesi lugedagi, mida mingi asi sisaldab. Alustades siis kehahooldustoodetest ja lõpetades toiduainetega. Poodides polegi vist saada midagi, mis ei sisaldaks säilitusaineid vms. Kõige parem ongi vist endal teatud asju sügavkülmutada või kuivatada. Ilmselgelt tarbin ka mina igasugust rämpsu, mida ei saa nimetada toiduks, kuid mida teadlikumaks ma saan, seda rohkem pööran sellistele asjadele tähelepanu. Näiteks üritan juua kodumaiseid kuivatatud teesid, söön oma põllult nopitud kartuleid, suvel on seda rõõmu rohkem- tomatid, kurgid, porgandid, marjad jm. Vahetevahel külastan erinevaid ökopoode ning ka minu huulebalsamid ja näoseebid on sealt pärit. Olen maitsnud ka ökošokolaade, kuid need olid vastikud.