EEVA naistekas

Laupäev, 20. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Tere, Külaline
Siin teemas on ettevõtetel ja füüsilistel isikutel võimalik pakkuda oma teenuseid. Teemade arv pole küll piiratud, kuid külastajate huvides soovitame koondada info oma teenuse kohta ühte teemasse ja seda uuendada (soodukad, uudised jms), selle asemel et alustada iga kord uus teema! Siis on info ühest teemast kenasti leitav.
  • Lehekülg:
  • 1

TEEMA: Afropatsid ja juuksepikendused TARTUS!

Afropatsid ja juuksepikendused TARTUS! 11/03/2008 21:00 #1

Supersoodsa hinnaga afropatsid ja juuksepikendused Tartus. Patside hinnad alates 1600kr. Hind sisaldab nii kunstmaterjali kui ka punumise. Punume kahe salguga keerupatse ja kolme salguga punupatse. Oma juuksed peaksid vähemalt 10cm pikad olema ja patside pikkuseks tuleb kuni 60cm - vöökohani. (vastavalt kliendi soovile).

Samuti paigaldan juuksepikendusi 30kr/salk. pikendused on standardpikkusega 50-55cm, eritellimusega saab ka pikemaid. Hind sisaldab nii materjali kui ka paigalduse. Kasutan Itaalias toodetud kvaliteetseid So.Capi pikendusi.

Täpsem informatsioon www.hot.ee/afroworld
Asukoht: Tartu kesklinn
Aja broneerimiseks: helista 55 45 812 - Caris
  • Lehekülg:
  • 1
Lehekülje loomise kiirus: 0.30 sekundit
  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Foorum