EEVA naistekas

Reede, 19. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Tere, Külaline
Siin teemas on ettevõtetel ja füüsilistel isikutel võimalik pakkuda oma teenuseid. Teemade arv pole küll piiratud, kuid külastajate huvides soovitame koondada info oma teenuse kohta ühte teemasse ja seda uuendada (soodukad, uudised jms), selle asemel et alustada iga kord uus teema! Siis on info ühest teemast kenasti leitav.
  • Lehekülg:
  • 1

TEEMA: Geelküüned Tabasalus

Geelküüned Tabasalus 25/09/2012 19:05 #1

Ootan sind enda juurde geelküüsi paigaldama või hooldama. Asun nüüd Tabasalus, kuhu pääseb linnast bussiga ja marsaga. Kui autoga tuled on loomulikult parkimine tasuta Küünetehnikuna olen tegutsenud 6 aastat ja olen läbinud selle aja jooksul ka erinevaid koolitusi. Oma töös kasutan põhimaterjalina Mereneid sarja geeli, lisaks Looks Design, Angel Nails, NailIn, Mosaic jpm lisamaterjalidena. Pilte minu töödest vaata www.facebook.com/pages/LDesign-Nails-Design-Art/193937567356049
Hooldus võtab aega 1,5-2 h ja paigaldus 2-2,5h (olenevalt disainist).
Hinnad:
Geelküünte paigaldus 30-35 eur (Hind kujuneb vastavalt disainile ja materjalikulule)
Geelküüne hooldus (sisaldab 2 küüne vahetust) 18-25 eur (Hind vastavalt töömahule ja materjalikulule)
1 Geelküüne vahetus hoolduse väliselt 3 eur
Geelküünte eemaldus 15 eur

Helista või saada sõnum! mida varem sa endale aja broneerid, seda suurem võimalus on saada sobiv aeg. (Töötan ka nädalavahetustel) 52 39 546, e-mail: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
  • Lehekülg:
  • 1
Lehekülje loomise kiirus: 0.28 sekundit
  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Foorum