EEVA naistekas

Reede, 19. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Tere, Külaline
Suuhügieenist laiemalt sh
hammaste ravi, -valgendamine, breketid jne.
PS. Naeratus on parim mureravim!!!
  • Lehekülg:
  • 1

TEEMA: Küsimus neile kellel on breketid.

Küsimus neile kellel on breketid. 20/11/2012 16:34 #1

Niisiis, sain endale eile breketid. Enne breketite liimimist olid mul nädal aega sinised kummikesed tagumiste hammaste vahel et hambavahe suurendada sõrmuse jaoks, kummidega oli jube valus, siis läksin hambaid tõmbama kuid kummid pandi tagasi, jälle oli valus süüa, närida just. Ja eile sain siis breketid nagu enne ka mainisin. Arst ütles et hambad on 3-5 päeva tundlikud, sest pole harjunud. Aga mulle teeb muret just see, et ma ei saa vasaku poolega absoluutselt mitte midagi närida, sama valu nagu kummidega. Eile oli parem pool päris okei, aga nüüd täna annab parem pool ka veidikene tunda kui närida on vaja, ja esihambad on nagu kuidagi kokku surutud või pinge all, sellest saan ma aru, aga küsimus seisneb just selles, et kas ma peksin muretsema et ma närida ei saa? Kas kellegil on veel selline probleem olnud peale breketide liimimist? Kas see läheb üle? Kui läheb siis kui kaua see umbes aea võtab? Ma ei tahaks tõesti mingi nädal aega jogurti peal elada, tahaks midagi korraliku hamba alla saada.

Vastus: Küsimus neile kellel on breketid. 04/12/2012 21:02 #2

  • printseca
  • POLE LEHEL
  • Vaatleja
  • Postitusi: 110
Muretsema sa ei pea, see suhteliselt tavaline. See läheb üle millalgi, algul esimesed päevad tõesti ei saa midagi süüa, elad jogurti peal Samas ma ei usu et kohe terve nädal, samas mõnel on ka nii hull. Ainult et see valu ei ole ainult pärast brekude paigaldamist, vaid siis ka kui pingutamas käid. Eks see brekude teema tundub vahest ikka paras piin. Aga kui lõpuks lahti saad neist siis vaatad et oh kui kena ikka nüüd on, asi on seda väärt.

Vastus: Küsimus neile kellel on breketid. 05/12/2012 14:14 #3

Suur aitäh! Jah tõesti, valu läks üle ja nüüd kõik korras.
  • Lehekülg:
  • 1
Lehekülje loomise kiirus: 0.34 sekundit
  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Foorum