EEVA naistekas

Reede, 26. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Tere, Külaline
Armastusest ja inimsuhetest laiemalt.
  • Lehekülg:
  • 1

TEEMA: Kas ta petab mind ?

Kas ta petab mind ? 23/10/2011 13:58 #1

Tere !



Võibolla on taoline teema olemas juba kuid vajan tõesti abi . Nimelt elan ühe mehega koos ( 31 ) Väljas hakkasime käima siis kui tal oli suhe ühe teise naisega.Jah,võib öelda ,et ma olin armuke. Nüüd juulis läksid nad lahku ja olude sunnil kolisime me augustis kokku. Igaljuhul mulle tundub ,et ta petab mind. Sain teada ,et tal on suhted 24 kasutaja, sellepeale ütles ta ,et see kasutaja on tal juba ammu enne mind ja ma ei saa keelata tal suhelda oma tuttavate ja sõpradega ,et tal on seal sõbrad ja värki . Okei ,jah ,sellest ma saan veel aru, juuni kuus vaatasin ühte ta telefonidest ja avastasin sõnumid ,erinevatelt naistelt . Ma olin täiesti masendunud ja nagu vihjasin talle ,et kas ma polegi siis ainuke peale ta tolleaegse elukaaslase ,siis ta vihastas ,otsustasin teema jätta ja leppisime ära. Nii ,pean tunnistama,jah ,ma nuhin ta asjades aga ta on ise selle põhjustanud ju . Vaatasin ka ta meilboxi ja leidsin ka sealt igasuguseid kirju . Osad olid vanemad aga paar tükki olid ka sellest ajast kui koos juba elasime . Enne tööleminekut kirjutasin talle kirja ,et kui ta ei taha minuga olla või kui ma pole ainuke siis nii öelgugi . Tema siis sõnumi teel kostis ,et ma solvan teda sellega ,et teda nii kahtlustan .Muide ,ta teadis kuidagi ,et nuhinud olen ta järgi.. Ja ,et kui ta mind ei tahaks ,siis ei oleks ma juba ammu tema juures. Leppisime taas.otsustasin,et enam ei näpi ta asju,endale parem .Kuid täna jäi ta teine telefon mulle näppu. Kontaktides on tal ...Pärnust ,....Sõlest jne.... (Punktide asemel on siis mingi nimi)

Ja siis ta oli ühele võõrale nr-ile saatnud sõnumi ,et : Tere Ilus ! Kas toon täna,mingi paari tunni pärast kütteklotsid ära?Jääb siis 10 kotti?( Ma aiman kelle nr see on ,üks töötellija ja eks ta siis tahtis talt ka küttepuid ka osta )(Elukaaslane tegeleb mitmete asjadega )

Et siis küsin Teie,kui targemate inimeste käest ,et mida ma tegema peaksin ? Kas ta petab ka mind ? Või lihtsalt lõbutseb või saab mingit rahuldust sellest ,et tal nii palju neid on ,kes teda tahaksid vms ? Või olen ma tema juures lihtsalt kaastundest ? Ta ütleb küll mulle koguaeg ,et olen kallis ja kaisutab mind ja Minu pildid on ta telefoni ja arvuti taustaks. Aga kas ma peaksin muretsema ? Mina ei tea ju mida ta teeb ajal ,mil ma tööl olen . Ja ma ei taha haiget saada. Temaga otse ma sellest ilmselt rääkida ei saa,esiteks tõmbaksin end vahele ja teiseks,leiaks ta taas raudselt võimaluse ,et mind süüdlaseks teha . Palun südamest abi ,sest ma olen lihtsalt murdumas. Sõbranna ütles ,et ma mõtlen lihtsalt liiga palju ja sõnumid ja meilid ei tähenda veel midagi ,.

Kas ta petab mind ? 23/10/2011 14:00 #2

P.S ! Mina olen 18 .

Kas ta petab mind ? 23/10/2011 14:09 #3

  • BlackLime
  • POLE LEHEL
  • Vaatleja
  • Postitusi: 67
Oeh Kullake , mina arvan nagu Su sõbrannagi ,Sa mõtled natukene liiga palju . Ja kui Sina elad temaga koos ,Sina magad öösiti tema kõrval,Sina oled tema kaisus ,siis arvan ,et ta siiski hoolib Sinust ja ta tahab olla Sinuga koos .Ütlen Sulle üht ,ära nuhi oma mehe asjades ! See peaks olema seadusega keelatud minu arust ,sest esiteks ,see on privaatsuse rikkumine, võimalik endale haiget tegemine , ja see ei ole lihtsalt aus. Need numbrid seal telefonis võivad olla seal juba ammu ju.;)Ja need samuti ei tähenda midagi. Sõnumid ja meilid ,oeh ,ehk ta lihtsalt flirdib. Osad mehed on sellised..Ma arvan ka ,et Sa ei elaks temaga praegu koos kui tema seda ei tahaks . ;)Päikest!

Kas ta petab mind ? 23/10/2011 14:13 #4

  • angelina
  • POLE LEHEL
  • Moderaator
  • Postitusi: 6821
Esiteks oleneb, kes mida petmiseks peab. Paljude silmis selline süütu flirt ei ole petmine, tundub, et mitte ka tema silmis ja sellepärast tunneb end ka solvatuna kui teda selles süüdistad.
Seega tuleb läbi rääkida, et sinule teeb see haiget. Vaata, mis ta sellest arvab. Ära päris süüdista, et ta kellegagi magab..veel. Kuigi kui sa ütled, et olude sunnil kolisite kokku, siis ehk polnud ta nii suureks suhteks uuesti valmis.

Kas ta petab mind ? 23/10/2011 15:07 #5

Selles ongi asi ,et temaga ei saa sellistest asjadest silmast -silma rääkida ,sest tema hakkab kohe arvama ,et ma kahtlustan teda jne. Kirjutasin talle ka kirjas ,et kui ta hoiab mind enda juures kaastundest vms ja kui ta mind ei taha enda juurde ,siis öelgu ning ma lahkun ,tema siis jah ,kostis sõnumi teel ,et kui ta mind ei tahaks ,siis ei oleks ma seal juba ammu . Ja alguses oli jah jutt,et kui saan,otsin oma elamise ja värki ,nüüd enam pole olnud sellist juttu, maal on tal maja ja ta räägib ka sellest kui MEIE kodust .Ta teeb palju ,et meie olemine seal korteris parem oleks, seda on äärmiselt keeruline seletada tegelikult.
Ma nagu ei saagi aru mida ta mõtleb.Mul on temaga koos olles nii hea,ta annab nõu ,tunneb muret ja aitab kui minuga midagi juhtub ,hoolitseb minu eest. Ta on ka korduvalt öeldnud ,et ta ei taha ,et minuga midagi juhtuks , ja ,et see aeg on läbi kui mul endast ükskõik oli ,et nüüd enam ei ole sellist asja.Ta küsib alati mis viga kui nägu on mossis,ta saab alati aru kui midagi on valesti.....igaljuhul ,ta on kõik mida ma kunagi tahtnud olen ,hooliv ja hea,kuid need sõnumid ja asjad ütleksid mulle nagu hoopis vastupidist.

Kas ta petab mind ? 23/10/2011 15:30 #6

  • angelina
  • POLE LEHEL
  • Moderaator
  • Postitusi: 6821
Sel juhul pakun, et ta lihtsalt selline mees, kes flirdib palju. Sina kindlasti selline ei ole, kuna pead seda petmiseks. Tuleb lihtsalt kompromiss leida ja see hetkel tähendaks, et sa võtad teda sellisena nagu ta on. Muus osas tundub, et ju tõesti tahab sinuga olla.

Kas ta petab mind ? 23/10/2011 15:40 #7

Ma kaalusin ka ise seda võimalust. No kas ma just sajaprotsendiliselt pean seda petmiseks aga mind häirib see, jääb lihtsalt mulje nagu talle ei piisaks minust.
Aga räägib küll ,et ma olen voodis väga hea jne.Tean ja suhtlen ta parima sõbraga,tean ka teisi ta lähemaid sõpru. Ning ta on vahel ka veidi armukade.

Peaksin vist nüüdsest tõesti vanduma endale ,et ma ei sobra ta asjades enam,sest jah ,nii ei ole ju tegelikult ilus ja ma kütan vaid ennast veel rohkem üles sellega.

Ka mulle tundub ja ka mina tahan temaga väga koos olla, ei oskagi enam temata.

Kas ta petab mind ? 23/10/2011 16:41 #8

  • Havana
  • POLE LEHEL
  • Aktivist
  • Postitusi: 2755
Ma võtaks ka siis tagasihoidlikult (või karmilt) sõna.

Mulle tundub, et sa justkui "jonnid" sellel teemal. Näiteks laused stiilis "<span id="wa_f_item_214003" name="a214003"><span style="font-style: italic;">et kui ta hoiab mind enda juures kaastundest vms ja kui ta mind ei taha enda juurde ,siis öelgu ning ma lahkun</span>" ei ole väga täiskasvanulikud. Kuidas sa ise reageeriksid sellisele lausele? Ilmselt sinu mure paistab talle põhjendamatu jonni ja armukadedusena, seda enam, et sa seda nii väljendad ka. Üks hetk tal viskabki üle, kaua sa ikka kannatad sellist skandaalitsejat.

Nüüd täiskavanu moodi rääkimine. Sa ütlesid, et selline asi ei tule kõne alla? Noh, siis mõtle välja mõni muu taktika, kuidas paistaks välja, et selline asi teeb sulle haiget. Nt oletame, et ta räägib parasjagu mõnest oma väga heast naistuttavast või on läinud millegagi liiga kaugele.. jää siis vait, tõmbu eemale, ütle et see tegi haiget vm.. kui sa sellest skandaali tekitad vm, siis keeradki kogu loo enda vastu sest tekitad mehes väga väga ahistatud tunde. Kui ta aga näeb või kuuleb, et miski sulle haiget teeb (ja see on siiras olukord!), siis on küll veider, kui ta samamoodi edasi laseb.

Loodan, et oli kasu kah nüüd minust.
</span>

Kas ta petab mind ? 23/10/2011 16:52 #9

Kusjuures ei ole Sa esimene ,kes mulle seda ütleb, tean jah ,et ma käitun vahel liiga jonnakalt ja liiga liiga armukadedalt. Püüan iga päevaga ennast parandada ning ka teen seda ,sest ma ei taha enda lolluste pärast temast ilma jääda.



Ma kindlasti katsetan seda taktikat kui tuleb võimalus, ja arvan ,et Sinust oli kindlasti kasu ,aitäh Sulle. Arvan ,et vajangi vahel inimesi, kes aitaksid mind maapeale tagasi tuua ning annaks mõista kui ma mõtlen ise oma asju liiga keeruliseks või ajan need keeruliseks.

Ma siin mingiaeg ütlesin talle ,et ära mulle palun haiget tee ja ta kallistas mind selle peale ja ütles ,et ei tee ja ,et ma olen kallis talle. Ta kardab ise vahel ,et äkki ma lähen ise tema juurest minema ja ,et mida ma ikka sellises vanamehes leian . Ta tundubki sellessuhtes veidi ebakindel. Ta kardab seda ikka päris hullusti. Ta ütles mulle alguses kohe ,et ta ei taha enam haiget saada. Ja mina talle ei taha talle haiget teha,armastan teda liiga palju selleks.

Kas ta petab mind ? 25/10/2011 10:50 #10

Aaaa,seda mainin ka ,et ma ta arvuti historyst vaatasin ,et ta kasutab porno saiti. Miks ta seda teeb ,kui ta väidab ,et ma olen hea ja värki ?Või on see normaalne ? Ja ta külastab ikka suhted 24 saiti.
Avastasin ka ,et ta on enda arvuti netist lahti ühendanud ( meil on wifi ) ,ehk siis nett on vaid minu arvutis . Arvan ,et see on sellepärast ,et ma ei saaks nuhkida ta järgi. Aga jah,ma ei tee ka seda enam ,see on mulle endale parem .

Kas ta petab mind ? 25/10/2011 10:56 #11

Aga võibolla on need seal historys ammu juba ,olen ennegi neid seal näinud aga need olid nii ees ,et ta siiski alles hiljuti on käinud seal . Ma jõudsin eile suht hilja töölt koju,tuli isegi järgi mulle, enne seda saatis veel sõnumi ,et igatseb mind ja ,et väga kallis olen . :)Et ehk ma siis jälle mõtlen üle ?

Kas ta petab mind ? 25/10/2011 15:56 #12

  • lafolle
  • POLE LEHEL
  • Kasutaja
  • Postitusi: 803
Suhted24 kohta ei oska öelda. Minu arvates on sellised kohtinguportaalid suhtes inimeste jaoks libe tee. Ise ei oma sellistes portaalides kontot ning mees samuti mitte. Huvi pärast käinud olen seal küll, peaasjalikult küll itsitamas, mis rahvast seal küll liigub

Kõik mehed vaatavad pornot. Ja need, kes ütlevad, et ei vaata, valetavad. Porno vaatamisel ja suhtega rahulolul ei ole mingit seost. Sa võid olla voodis suurepärane ning mees vaatab ikka pornot ja tegeleb eneserahuldamisega. See on täiesti normaalne senikaua, kui need tegevused ei hakka häirima teie suhet ja igapäevaelu (nt kui keeldub seksist sinuga ning vaatab selle asemel pornot). Minu arvates on see pseudoprobleem. Kui muu on korras, siis lasku käia.

Kas ta petab mind ? 25/10/2011 17:33 #13

  • Flower
  • POLE LEHEL
  • EEVA tiim
  • Postitusi: 1171
Kallis, Marielle494, tühik käib pärast koma, mitte enne koma. Südamest proovisin lugeda su tekste ja saada sellele lainele, mida sa kirjutad, et saaksin ka nõu anda, kuid tõesti ma ei suutnud. Vabandust, kui olen liiga jäme selles suhtes.
If it is important to you, you will find a way. If not, you will find an excuse.

Kas ta petab mind ? 25/10/2011 20:27 #14

  • angelina
  • POLE LEHEL
  • Moderaator
  • Postitusi: 6821
Kõik mehed vaatavad pornot. Ja need,kes ütlevad,et ei vaata,valetavad.Porno vaatamisel ja suhtega rahulolul ei ole mingit seost.Sa võid olla voodis suurepärane ning mees vaatab ikka pornot ja tegeleb ...
Aamen, selle peale!
Kas naised ise end ei rahulda, isegi siis kui on hea partner olemas?

Portaalide kohta, siis ma ei tea, ma vist teadmatu ja ei oska selles mingit hirmu näha.

Kas ta petab mind ? 25/10/2011 21:56 #15

  • lafolle
  • POLE LEHEL
  • Kasutaja
  • Postitusi: 803
Kas naised ise end ei rahulda, isegi siis kui on hea partner olemas?
Vastus on, et ikka rahuldavad, isegi kui avalikult tunnistada ei julge Aga mulle tundub, et naiste hulgas suhtutakse eneserahuldamisse kui piinlikusse ja ebavajalikku (stiilis "mul on ju mees olemas") tegevusse, mistõttu paljud isegi ei julge proovida. Mehed on selles suhtes vabamad.

Vastus: Kas ta petab mind ? 21/01/2016 20:53 #16

  • angel255
  • POLE LEHEL
  • Vaatleja
  • Postitusi: 1
soovitan lugeda üht artiklit kus on välja toodud, et millised inimesed petavad suurema tõenäosusega ja kes mitte. lisaks sealsetele näidetele usun ise et kasvatus mängib kõige suuremat rolli. kui vanemad on väiksena selgeks teinud et petmine on halb ja vale siis mõistlik ja tark täiskasvanu jälgib seda ka tulevikus:)
Viimane muutmine: 21/01/2016 20:53 Lisas angel255.
  • Lehekülg:
  • 1
Lehekülje loomise kiirus: 0.84 sekundit
  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Foorum