EEVA naistekas

Neljapäev, 28. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Tere, Külaline
Seksi ja suhetega seotud artiklid ja arvamused.
  • Lehekülg:
  • 1

TEEMA: Esimene kord - ebameeldiv või mitte?

Esimene kord - ebameeldiv või mitte? 08/06/2008 00:00 #1

  • Eeva
  • POLE LEHEL
  • Artikliarvustused
  • Postitusi: 170

Sugu

EEVA suhtlusfoorumis arutlevad foorumikülastajad taaskordselt huvitava teema üle. Nimelt on üles kerkinud esimese vahekorra teema, kus arutletakse milline esimene vahekord oli ning kas see toimus õige inimesega.

Enamus kasutajaid leiab, et esimene kord polnud mitte midagi erilist, sest nii inimene kui ka koht olid väga valed ning oleks võinud siiski veel oodata. Näiteks kirjutab Eeva.ee kasutaja: "Poiss tahtis nii meeletult ja ta käis mulle niikaua peale, kuni nõustusin. Kahetsen, et järele andsin. See kõik toimus poisi kodus ja tal olid vanemad ka kodus. Minul oli valus. Lühidalt öeldes ei olnud kõige meeldivam, kuna inimene, kellele oma süütuse andsin, polnud kõige õigem."

Leidub ka naisi, kes on oma süütuse kaotanud sellepärast, et mees, keda nad tegelikult tahavad, neid eirab. Selline juhtum on aset leidnud ühel teisel Eeva.ee kasutajal, kes kirjutab: "Olin siis 16 ja see oli nii tobe kuidas see juhtus. Lühidalt öeldes magasin ühega, sest see keda tegelikult tahtsin eiras mind täielikult. See kellele süütus läks osutus aga mölakaks. Kuid ma ei kahetse, sest ükskord pidi see nii või naa minema. Pealegi pole seksi kunagi väga pühaks ettevõtmiseks pidanud. Seks on seks ja kui oled kellegiga koos, keda armastad, siis on see veel parem ja suurepärasem."

Tihtipeale kaotavad noored süütuse ka sellepärast, et neile tundub, et kõik teised on seda juba teinud ning süütus on lausa koormaks. Eeva.ee kasutaja kirjutab: "Mul oli ka valus ja kusjuures mitte ainult esimene kord, vaid ka paljud järgnevad korrad. Läks ikka päris kaua aega enne kui asjast mõnu tundma hakkasin. Kutt oli ka täiesti vale ja tegin seda ainult sellepärast, et kõik teised sõbrannad olid juba süütusest lahti saanud ja muudkui arutasid seda asja pidevalt. Mul polnud aga midagi sekka öelda ja nii siis otsustasingi, et saagu see asi juba tehtud. Tagantjärgi muidugi nõme mõelda, aga mis seal ikka. Mis tehtud see tehtud."

Seega tundub, et paljudel on esimesest vahekorrast pigem ebameeldiv, kui mäletamist väärt mälestus jäänud, kuigi tegelikult peaks esimene kord olema siiski nii eriline, et ka 10 aastat peale seda veel jalad nõrgaks võtab.

Alice Kess
   

Loe lisa...

23/03/2010 21:29 #2

Minule väga meeldis esimene kord ,polnud üldse valus ning asi hakkas tegelikult näppudest

01/04/2012 01:32 #3

  • McMannu
  • POLE LEHEL
  • Vaatleja
  • Postitusi: 2
Mis sest, et olen 15 alles saamas. Aga sellegi poolest olen ka minagi sellest süütusest lahti saanud. Kuid ise ´ka eitea kas kahjuks või õnneks.. Kunagi pidi see ju nii või naa juhtuma. Samas ma kahetsen mingil määral, et ma oma süütusest nii varakult lahti sain.Valus oli, aga seda ainult hetkeks ja mitte rohkem. Võib isegi öelda, et see oli paari sekundiline valu. Poisil ei olnud häda midagi, pelegi me käisime juba oma mitu kuud.Praeguseks oleme lahku läinud, seda ka tänu tema valedele ja ükskõiksusele. Muidugi on mul kahju, et nii läks aga andestada ma talle enam ei suuda. Sest niigi olen talle juba piisavalt andestanud. Soovitus Teile tüdrukud- Olge targemad,kui teie sõbrannad ja ärge võtke neist eeskuju.Sest seks ei ole küll minu meelest asi, millega kekutada.. Alusta oma intiimsuhteid siis kui sa ise selleks valmis oled ja samuti olge valivad ka partnerite suhtes, sest ma arvan , et te ju ei tahaks, et tüüp, kellele te oma süütuse kaotate on mingi lambi kaak vms. Esimene kord peab olema meeldejääv ja mitte vastik.-(valu välja arvatud) . Mõnusaid ja meeldejäävaid hetki Teile tüdrukud;) By: Mannu!
  • Lehekülg:
  • 1
Lehekülje loomise kiirus: 0.48 sekundit
  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Foorum