EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Tere, Külaline
Seksi ja suhetega seotud artiklid ja arvamused.
  • Lehekülg:
  • 1

TEEMA: Virtuaalsed kohtingud

Virtuaalsed kohtingud 16/03/2008 00:00 #1

  • Eeva
  • POLE LEHEL
  • Artikliarvustused
  • Postitusi: 170

Naine laptopiga

Aina enam ja enam meie igapäevasest elust on kolinud üle internetti. Läbi interneti saab ajada tööasju, suhelda sõpradega ning leida ka uusi tutvuseid, mis omakorda võivad viia pimekohtinguteni. Mida aga arvavad virtuaalsetest kohtamistest ja tutvustest inimesed meie endi seast? Käisimegi järgi uurimas.

27-aastane Jaanika: "Endal kogemused puuduvad, kuid tean paljusid paare, kelle suhe on saanud alguse just tänu internetile. Ise ei riski sedasi tutvuda, sest kunagi ei või teada, kes teisel pool ekraani on. Seal võib olla mõni väga tore inimene, kuid võib olla ka vägistaja või veel hullem - mõrvar. Parem leida uusi tutvusi ikka väljaspool internetti."

23-aastane Marko: "Pean internetti ja kõike sellega seonduvat väga positiivseks nähuks. Häbelikud inimesed, kes reaalses elus võõrastega suhelda ei julge, võivad ka sedasi endale kaaslase leida. Kõiksugused foorumid, kus küsitakse nõu ning seda ka saadakse, on ka väga teretulnud. Muidugi ei tasu võõrale kohe enda aadressi anda, mingid piirid peavad ka olema. Kuid üldiselt suhtun siiski hästi."

21-aastane Tiina: "Oma praeguse elukaaslasega tutvusin just internetis ning samuti olen seal otsa sattunud väga meeldivatele inimestele. Väga palju inimesi käib jututubades, külastab foorumeid, omab kontot rates või orkutis, nii ka mina, ja sedasi on väga lihtne tuttavaks saada ning edaspidi ka reaalses elus kokku saada."

30-aastane Kati: "Ma küsiksin vastu, et mis see internet on? Veedan seal väga vähe aega ja saan ka ilma internetita oma asjad aetud. See mugavus ja virtuaalne "turvalisus" ongi saanud inimeste hädaks. Kõik oma asjad aetakse seal ära ning inimkontakte jääb aina vähemaks ja vähemaks. Eelistan msn-is lobisemise asemel sõbrannale ise külla minna ning silmast-silma rääkida. Palju mõnusam ju. Samuti ei saa aru nendest interneti tutvustest ja sealt kallima leidmisest. Kas muudmoodi enam omale kaaslast ei leiagi? Ise ei hakkaks viimases hädas ka kuskil jututoas istuma ja mingit imalat juttu ajama. Igaühele oma!"

25-aastane Mihkel: "Minul on interneti tutvusest väga halb mälestus. Mõtlesin kunagi, et proovin ka siis selle jututoas olemise ära. Tutvusin seal sümpaatse neiuga, kel asjalik jutt ning saadetud pildil ka väga kena välimus. Suhtlesime mõnda aega mailide ja telefoni teel ning lõpuks otsustasime kokku saada. Neiu polnud absoluutselt see sama, kes pildil kujutatud oli. Lisaks hakkas väga pealetükkivalt käituma ja rääkis hoopis teist juttu, kui internetis. Muidugi hakkas ta mulle ka veel vastamata kõnesid tegema või siis lihtsalt hingas torusse. Pidin enda numbri välja vahetama ja rohkem pole sellest neiust midagi kuulnud. Interneti tutvused pole minu jaoks!"

Need olid vaid mõningad lood ja mõned arvamused paljudest. Virtuaalsetel tutvustel on nii omad positiivsed, kui ka negatiivsed küljed ning jah, internetist võib leida endale eluaegse sõbra, kuid võib kogemata ka mõne hullu küüsis lõpetada. Seega tasuks siiski ettevaatlik olla ja seda ka siis, kui arvad, et tunned inimest juba läbi ja lõhki!

Alice Kess

Loe lisa...

13/04/2008 00:20 #2

minu pimekohtingud on siiamaani kõik hästi läinud ja paljudega suhtlen siiamaani kuigi suhtest eriti välja ei tulnud

14/07/2008 00:51 #3

  • Ashria
  • POLE LEHEL
  • Vaatleja
  • Postitusi: 1

mul oli viimane pomekohting nii 8 kuud tagasi ja nüüd ma elan oma pimekohtingu kaaslasega juba 7 kuud õnnelikult koos


ja ma arvan, et kui ma poleks tol hetkel ühte jututuppa läinud ma poleks hetkel nii õnnelik nagu ma praegu olen kuna mu mees on minu jaoks lihtsalt parim asi mis minuga ültse juhtuda sai


ja ma olen endale leidnud sealt palju häid sõppru ka kellega ma olen nii reaalselt kokku saanud ja korduvalt:P
  • Lehekülg:
  • 1
Lehekülje loomise kiirus: 0.33 sekundit
  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Foorum