EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

My Summer Must-Haves

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Temperatuurid kisuvad suvisemaks ning aeg on oma suvised must-have asjad valmis panna. Igaühel on loomulikult oma lemmikud, kuid minu jaoks vast ühed olulisimad nüüd teie ees.


***
It´s getting quite summery here and it´s time to set ready the things that´s essential for summer. Of course, everyone has its own favorites, but here are mine. 

Linased kleidid / Linen dresses
Ma lihtsalt armastan kauneid valgeid linaseid kleite! Kuumal suvepäeval on need asendamatud! Mul on õnnestunud reisidelt kappi koguda erineva lõikega linaseid kleite, seega sobivat kraami on nii töölkäimiseks kui ka vabaks ajaks. Ja hoian kogu aeg silmad lahti, ehk hakkab veel mõni ilus kleit silma – linaseid iludusi pole kunagi liiga palju
***
I´m totally in love with them! They are irreplaceable on the hot summer days! I have managed to collect several beauties from my travels and I keep my eyes constantly open to buy some more  I feel that my closet is open for another (or maybe several ‰ beauties more!

White Linen dresses for the Summer

1 / 2 / 3

Sädelevad (päikesekaitse)kreemid ja kehaõlid / Glittery Sun Protectors and Body Oils

Jaa, ma armastan sädelevaid kreeme ja kehaõlisid :) Need annavad päevitunud jumele nii palju juurde! Kahjuks pole sädelevaid päevituskreeme just palju saadaval, eelmisel suvel soetasin Guinot Glamour Sun Gel SPF15 (vt siit), kuid tahaks midagi ka nõrgema SPF-iga, mis Eesti suvesse paremini sobiks. Head soovitused on väga teretulnud!
***
Yes, I love glittery creams and body oils :) Glittery sun protectors or after sun moisturizers add so much to the tanned skin! Sadly  the selection of glittery sun protectors is quite poor. On last Summer I bought Guinot Glamour Gel SPF15 (read more here), but I would like to get something with lighter SPF factor that would match better into Estonian summer. Good recommendations are very welcome!

Glittery creams and oils fur summer

1 / 2 / 3 / 4

Kübarad-kaabud / Hats

Kas laia äärega naiselik rannakübar või stiilne kaabu, mõlemad annavad riietusele mõnusa aktsendi. Õnneks on viimasel ajal kübarate-kaabude kandmine väga popiks muutunud, mistõttu võiks mõlemad versioonid ja lausa erinevates värvitoonides kapis olemas olla. Hinnaklass on neil samuti soodne, vali vaid värv ja sobiv mudel, ning võta või mitu :)
***
Is it the oversized feminine hat or trendy Fedora, both give a nice accent to any summer outfit. And as the prices are very affordable, it´s worth to buy different hats in different colors for different outfits. Isn´t it?

Summer hats

1 / 2 / 3 / 4 / 5

KHLYNDIP

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Artiklid Seks & suhted Todaysfavorites My Summer Must-Haves